A 65 éves Kim Cattrall sminkmogult fog alakítani a Netflix legújabb sorozatában

Kim Cattrall nevét elsősorban a Szex és New York című sorozatból ismerheti a közönség, akinek Samantha Jones karaktere örök sikert hozott az életébe.

Kim Cattrall ettől függetlenül nemcsak a sikeres szériában, hanem más nagyfilmekben is megmutatta már, hogy egy igen sokoldalú színésznő, aki bármilyen szerepben képes nagyot alakítani.

Kim Cattrall
Forrás: Northfoto

Most a Netflix nyerte meg magának, méghozzá a Glamorous című széria főszereplőjének, amelyben ő fogja alakítani Madolyn Addison sminkmogult. A 65 éves Kim Cattrall az elmúlt években sem állt le teljesen, de több interjúban is elmondta, hogy ma már inkább olyan szerepekre mond igent, amelyek valamilyen fontos üzenetet hivatottak közvetíteni, az ideje nagy részében viszont már utazni és más kultúrákat szeret megismerni.

'sex And The City' Tv Stills
Forrás: Northfoto

A sorozatot először 2019-ben mutatták be a The CW csatornáján, de a hálózat úgy döntött, hogy továbbadja a Netflix számára. A történet középpontjában Marco Mejia (Miss Benny) áll, egy fiatal, queer férfi, akinek az élete megrekedt és nem tudja merre induljon tovább. Munkát kap a legendás sminkmogul, Madolyn Addison mellett, aki sok mindenre rádöbbenti…

Madolyn szerepét eredetileg nem Kim Cattrall, hanem Brooke Shields alakította volna, ám ki tudja miért, végül a színésznőre esett a készítők választása.

A 65 éves sztár híres karakteréhez hasonlóan – bár háromszor volt férjnél – szingliként éli a mindennapjait és gyermeket sem szült. Kim Cattrall egy interjúban árulta el, hogy sosem érzete úgy, hogy csak akkor élhet teljes életet, ha anya lesz belőle. Véleménye szerint egy nő a munkájában, a hobbijában és a barátaival való kapcsolatában is ki tud teljesedni.

Ez is érdekelhet:

6 sorozat, ha hiányolod a Szex és New Yorkot

Bár a Szex és New York elsöprő sikerét nehéz (lehetetlen?) überelni, ám ez nem azt jeleni, hogy többé egyetlen sorozat sem ragadhat magával. Csupa olyan széria van, amelyek mind a női összetartás és a barátságok köré épülnek, akárcsak a Szex és New York, így hát érdemes adni nekik egy esélyt. Ha szeretnéd tudni, melyek ezek, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint