Barion Pixel Adele ezt kérte az énekesek nevében a közönségtől – Coloré

Adele ezt kérte az énekesek nevében a közönségtől

2023. 07. 04.

Adele a maga stílusában kérte a közönséget, hogy legyenek kíméletesebbek.

Adele sosem ijedt meg attól, hogy kiálljon amellett, amiben hisz. Sok esetben dalaiban is szót emel a számára fontos dolgokért, ám alkalmanként szóban kéri meg vagy éppen osztja ki az embereket. Így történt ez most is, amikor is egy koncertjén beszélt a közönségéhez. Adele az utóbbi időben észrevette, hogy egyre gyakoribb lett azon esetek száma, amikor a közönség valamit bedob a színpadra. Ennek régi hagyománya van, hiszen számtalanszor dobálnak virágot vagy plüssállatokat a rajongók kedvenceiknek, ám mostanra a helyzet meglehetősen elharapódzott, ezért is emelt szót az énekesnő.

Észrevettétek, hogy az emberek mostanában elfelejtik a show-etikettet, és tárgyakat dobálnak a színpadra? Hozzám ne merjetek vágni valamit!

Nem Adele az egyetlen

Adele kérdéssel fordult a közönséghez, ugyanis veszélyessé váltak a dobálások / Kép forrása: Philipp Schmidli / Getty Images
Adele kérdéssel fordult a közönséghez, ugyanis veszélyessé váltak a dobálások / Kép forrása: Philipp Schmidli / Getty Images

Adele nemcsak a saját koncertjein vette észre a dobálás gyakoriságát, hanem másokén is. Kelsea Ballerini country-pop énekesnő júniusi koncertjét például félbe kellett szakítani, miután egy, a közönségből berepülő tárgy eltalálta. Lil Nas X stockholmi koncertjén egy szexjáték elől tért ki, és bár nevetett rajta, biztos nem esett neki jól a gesztus. Bebe Rexha azonban nem tudott kitérni, így orvosi segítségre szorult előadás közben, miután megdobták egy telefonnal. Adele mellett Jason Derulo is kiállt, és azt mondta, hogy a művészet ellen való különböző tárgyakat a színpadra dobálni, ugyanis a közönség csak azt fejezi ki ezáltal, hogy nem tiszteli az előadót.

Természetesen a virág nem jelent veszélyt, de a keményebb tárgyak olyan sérüléseket okozhatnak, melyek nemcsak kórházba juttathatják az előadót, de maradandó károkat sérüléseket is ejthetnek.

Forrás: Huffingtonpost.

Nyitókép forrása: Getty Images