Barion Pixel Oh My God – megjelent Adele új videóklipje – Coloré

Oh My God – megjelent Adele új videóklipje

2022. 01. 18.

Január 12-én debütált Adele vadonatúj videóklipje, az Oh My God, amely azóta már közel 25 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. A látványos fekete-fehér alkotást akár valamelyik luxusmárka is készíthette volna.

Adele rajongói szerint az egyetlen jó dolog, ami a tavalyi covidos évünkben történt, az a brit énekesnő tavalyi, 30 című albumának megjelenése volt. Ezen hallható az Oh My God is, amelynek videóklipje alig néhány napja debütált a YouTube-on, de máris közel 25 millió megtekintésnél jár.

Oh my god
Kép forrása: YouTube (Oh My God)

Az alkotás minket leginkább egy luxusmárka hosszúra nyúlt spotjára emlékeztetett, amihez kétségtelenül az is hozzájárult, hogy Adele stylistja, Jamie Mizrahi, biztos kézzel válogatta össze a stílusosabbnál stílusosabb darabokat olyan brandektől és tervezőktől, mint Harris Reed, Vivienne Westwood vagy a Louis Vuitton. A klipet pedig az a Sam Brown rendezte, aki tíz évvel ezelőtt a Grammy-díjas Rolling in the Deep videóját is jegyzi.

Be kell vallanunk, hogy minket a látványvilág jobban lenyűgözött, mint az R&B és modern pop stílusjegyeit elegyítő zene, amely tempós és fülbemászó ugyan, de azért nem fogjuk naponta meghallgatni. A rádiók egyébként kedvelik: a tavalyi album Easy on Me című száma után ezt játsszák leggyakrabban.

Érdekesség, hogy Adele mind a négy lemezének címe az éppen aktuális életkorát – 19, 21, 25, 30 – jelöli (utóbbi eredetileg egy évvel előbb jelent volna meg, de a covid miatt ez elmaradt). Dalaiban megelevenedik az énekesnő egész eddigi élete és elképesztő változása a tinédzserkorától a világsikeren, a szerelembe esésen át a házasságig, majd a válásáig és annak feldolgozásáig.