Barion Pixel Adele eperszőke haja 2022 egyik legszebb záróhajszíne – Coloré

Adele eperszőke haja 2022 egyik legszebb záróhajszíne

2022. 11. 24.

Az énekesnő, Adele korábbi szőke tincsei megváltoztak, és bár a mostani is szőke, merőben más hangulatot kelt, mint a tavaly ilyenkor viselt árnyalata.

A szőke hajnak mára számtalan árnyalata, színe, megjelenési formája alakult ki, kezdve a klasszikus meleg szőke változattól a jeges fehérszőkén át a rózsaszínes, eper vagy rozé szőkéig. Aki tehát szőke tincsekre vágyik ezerféle ötlet közül választhat, és éppen ezt élvezi ki az aranytorkú díva, Adele is, aki karrierje kezdetén még barnás szőke volt, tavaly ilyenkor melírozott hatású kiemeléseket viselt szőke tincsei között, most pedig valami briliánsat mutat be, ez pedig nem más, mint a platina eperszőke.

The Brit Awards 2022 Arrivals London
Forrás: Northfoto

Adele elfoglalta új turnéhelyszínét, méghozzá Las Vegasban, a híres Cesar Palace-ban és viccesen mesélte a rajongóknak, hogy ez egy masszív hét számára, elég ideges, mert nemcsak, hogy ezen a kultikus helyen kezdheti meg a szórakoztatást, de még a Walking Dead fináléja is most kerül adásba.

Adele sok ezer ember előtt persze vastapsot kapott és tehetsége mellett megjelenésével is elkápráztatta új közönségét. Új frizurájának színe amolyan platina hatású, de rózsaszínbe hajló, eperszőke. Ha összehasonlítjuk a színt a tavalyi év ilyen időszakával, akkor valóban látható a különbség. Tonális szőke kiemeléseit egységesen világosabb, friss árnyalat váltotta fel. Adele fodrásza, Sami Knight az, aki megalkotta ezt a mesés és pompás hollywoodi megjelenést.

Az eperszőke árnyalatokat olyan további hírességek is szívesen viselik Adele mellett, mint Rachel McAdams, Blake Lively, January Jones, Sydney Sweeney vagy épp Michelle Williams. Állításuk szerint, ugyanis a szőkének ezen különleges árnyalata végre nemcsak a napbarnított vagy rózsás bőrű nőknek tud jól állni, hanem a kicsit sápadt, tejfehér tónusú hölgyeknek is.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto
Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto