Barion Pixel Adele ruhája maga a csoda – arról nem beszélve, hogy ki tervezte – Coloré

Adele ruhája maga a csoda – arról nem beszélve, hogy ki tervezte

2023. 08. 10.

Az aranytorkú díva, Adele legalább olyan magasra teszi a lécet a divatot illetően, mint a hangjegyekben.

Adele a mesebeli város leghíresebb szállodájában, a Caesars Palace koncerttermében adott mesebeli koncertet, méghozzá hasonlóan meseszerű megjelenésben. A 37 éves sztár egy hosszú fekete Stella McCartney ruhát viselt, amely viszkóz cady szövetből készült homokóra sziluettel. A vállat szabadon hagyó ruhaköltemény felső része ékköves lánccal kapcsolódott a Grammy-díjas díva nyakához.

Paul McCartney méltán híres divattervező lánya nyilatkozatában elmondta, mekkora megtiszteltetés érte, hogy készíthetett egy ruhát a Rolling In The Deep énekesének.

Annyira kiváltságosnak érzem magam, hogy egy újabb ruhát tervezhettem az egyetlen Adele-nak, a hazai brit tehetségünknek.

– mondta Stella McCartney.

A tervező elmondta, hogy szerinte az Adele-nek készített különleges ruha a valaha volt legszebb dolog egyike, amit csinált. Elmesélte, hogy kézzel készítették a ruhát a londoni műtermemben, és a 2023-as téli bemutatója gyémántjai vannak rajta. Stella alig várta, hogy megpillanthassa benne a világsztárt, amint az a Weekends with Adele elnevezésű showjával lép fel.

Adele
Forrás: Allen J. Schaben /Getty Images

Az énekesnő korábban egy másik együttest is viselt a híres dizájnertől. Adele a színpadon olyan neves tervezők együtteseit viseli, mint Givenchy, Oscar de la Renta és Valentino. Az ő megjelenése mindig egy állásfoglalás is a divatban, előadásainak legalább olyan hangsúlyos része a ruha, mint akár a többi színpadi elem.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Cliff Lipson/Getty Images
/divat/oltozkodes/adele-ruha/