Barion Pixel Még mi sem hisszük el, de ők a legviccesebb 5 csillagjegy – humorérzék szerint rangsorolva – Coloré

Még mi sem hisszük el, de ők a legviccesebb 5 csillagjegy – humorérzék szerint rangsorolva

2023. 11. 08.

Bár mindenkinek van némi humorérzéke, a legmókásabb csillagjegyek képesek humor sziporkáikkal egy egész társaságot könnyekig nevettetni.

A humor lehet sokféle: könnyed, száraz, ironikus, fekete, abszurd, malac. A lényeg, hogy jól szórakozzunk és jól szórakoztassanak. Nem mindenki érti vagy értékeli a humor előbb felsorolt fajtáit, de vannak olyan csillagjegyek, akik igazán fogékonyak rá. A humor tálalásához intelligencia is kell, hogy ne bántsunk meg vele másokat. A legviccesebb csillagjegyek rangsorában azok a dobogósak, akik értik, érzik és remekül adják át a humort, illetve a legnehezebb helyzeteket is képesek ezáltal oldani.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek természetes szórakoztatók, könnyedek, vidámak, csipkelődőek, ami személyiségük kettősségének is köszönhető. Tegyük őket egy idegenekkel teli szobába, és csak éjfél után fognak onnan távozni, miközben a tömeg ráadásért könyörög tőlük.

csillagjegy
Forrás: pixabay

Nyilas

Ez a csillagjegy szinte minden helyzetben talál humort. A belső kritikus szűrő áldott hiánya miatt egy kínosan csendes szoba helyzetén is tudnak gyorsan változtatni. Metsző sziporkáik célba találnak és tovább is fokozzák, ha már elérték a töréspontot.

Oroszlán

Ami hiányzik az Oroszlán komikus tehetségből, azt puszta karizmájával pótolja. Az eltúlzott gesztusok, testmozgások, a valós események nagyvonalú torzítása és a komikus elemek nagyszerű tálalása révén garantálják, hogy a reflektorfényben maradjanak.

Mérleg

A Mérlegek javát szolgálja, hogy az egyik legszociálisabb zodiákusok. A Mérleg nagy kreatív energiákkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy soha nem kell kétszer elismételnie ugyanazt a poént. Intelligensek és szeretnek is másokat szórakoztatva elbűvölni.

humor, csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Kos

Pimasz szójáték, sunyi poénok, csipkelődő, cinikus humor – a Kosok nem félnek a humorban és ölre menni. Néha túltolják és rájönnek, előbb gondolkodni kellett volna, mint megszólalni. Azért szerencsére elég sokan bírják és szeretik az ő éles személyiségüket és szomjazzák a vicceiket.

Borítókép forrása: martin-dm / Getty Images