Barion Pixel 4 csillagjegy, akikről sosem gondolnánk, milyen rajzfilmfigurákat testesítenének meg – Coloré

4 csillagjegy, akikről sosem gondolnánk, milyen rajzfilmfigurákat testesítenének meg

2023. 11. 07.

Ki ne szeretné magát látni animált figuraként? De vajon a híres mese karakterek, melyik csillagjegynek felelnek meg?

Akárcsak a filmes vagy sorozatbeli karakterek, úgy a rajzfilm hősök is igen gyakran tudatosan felépített személyiséggel rendelkeznek. Nem ritkán leképezik az egyes csillagjegyeket, így könnyen tudunk velük azonosulni vagy még jobban esik “utálni” őket. Vajon elgondolkodtál már azon, hogy egy gonosz animációs figura milyen csillagjegy lehet, vagy épp a kedvenc meseszereplőd?

Kos – Lisa Simpson

Én, én, én! Első akar lenni mindig mindenben, bájosan törtető, vidám, energikus és kreatív. Lehetnek ügyetlenek és optimisták a hibákkal kapcsolatban, előfordul, hogy a Kosok soha nem illeszkednek be – a saját útjukat járják. Ezzel azonban utat is törnek másoknak, és a legfőbb erényük a lelkesedés. Akárcsak Lisa Simpsonnak. Negatív jellemzőjük, hogy türelmetlenek, indulatosak, erős akaratúak és olykor túlságosan is személyesre veszik a problémákat.

Simpson család
Forrás: Disney+

Oroszlán – Tapsi Hapsi

Megteszem, vagy csak úgy teszek, mintha? Arrogáns, önfejű, huncut – ilyen az ismert tapsifüles, ahogy az Oroszlánok jó része is. Egyben azonban sztár is a saját univerzumában, Tapsi Hapsi a Looney Tunes figurák között. Az Oroszlán csillagjegyűek energikusak, nagy a vitalitásuk és sokszor túlzóak. Büszkék magukra, szeretnek ragyogni, kitűnni és gőgösen rajonganak az elismerésért. Szeretnek nagylelkűen adományozni is.

csillagjegy
Forrás: YouTube

Mérleg – Belle

A Szépség és a Szörnyeteg hercegnője jó ideig hezitál, akárcsak a Mérleg jegyűek. Gyönyörű, tapintatos és óvatos, vonzódik a szép dolgok iránt. Ezért is látja meg a Szörnyeteg belső szépségét, de jó darabig mérlegel, hogy átadja-e magát a szerelemnek. A Mérlegek optimisták, ragaszkodóak, szeretnek mások kedvében járni és megtalálják az esztétikumot, szépséget a legeldugottabb helyeken is.

A Szépség és a Szörnyeteg helyszíne
Forrás: Youtube

Vízöntő – Peter Griffin

A Family Guy főhőse mindent tud vagy tudni akar, ugyanakkor sokszor megbízhatatlan, a jó szándéka ellenére. Mindent vagy semmit elven működnek. Szeretnek kommunikálni, az intelligenciát, az elemzéseket és megosztani ötleteiket másokkal. Barátságosak, ugyanakkor a Vízöntő emberek gyakran büszkék arra, hogy nem túlzottan érzelmesek vagy érzékenyek. Egyediségükkel jobbá akarják változtatni a világot.

csillagjegy
Forrás: Disney+

Borítókép forrása: Disney+