Barion Pixel Szex a köbön: 5 csillagjegy, akik mindenkin túltesznek, ha szexről van szó – Coloré

Szex a köbön: 5 csillagjegy, akik mindenkin túltesznek, ha szexről van szó

2023. 08. 02.

Az ember szexuális vágya viszonylag egyénre szabott, de az asztrológia azt mondja, hogy még a libidónkat is befolyásolják a csillagjegyünk…

Míg minden csillagjegy szereti a szexet, intim kapcsolataikat és a testi érintés iránti igényüket az asztrológiai elhelyezkedésük is irányítja. Egyes jegyek természetesebben hajlamosak a szexualitás megélésére és libidójuk mindig az egekben, míg mások nagyobb valószínűséggel a szexet egyéb szükségleteik kielégítése utánra rangsorolják.

Lássuk, mely csillagjegyek állnak a dobogó legfelső fokain és milyen sorrendben!

csillagjegy, szex
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Megosztott bronzérmesek a Nyilasokkal. Az Oroszlán szexuális vágyánál minden a másik személyen múlik. Ha találnak valakit, aki hajlandó úgy bánni velük, mint a dzsungel királyával, a tüzes Oroszlánok libidója egészen mesés. Ám amikor olyannal találkoznak, aki kissé langyos ezen a téren, a szexuális vágyuk gyorsabban eltűnik és máshova fektetnek energiát.

Nyilas

Tűzjegyként a változatosság táplálja őket. Minden más csillagjegynél jobban oda akarnak csapni a hálószobában. Ugyanakkor néha egy kicsit elkötelezettség-fóbiásak, és életük minden területén a változatosságot részesítik előnyben. Ez azt jelenti, hogy náluk az egyéjszakás kaland nem kizárt.

Kos

Az ezüstérem a Kosoké és a Bikáké. A Kost a Mars uralja, a Mars pedig a szexuális vágyat, tehát igencsak szeretik a szexet, vállalkozó szelleműek, energikusak benne és imádnak hódítani. A Kosok legalább annyira szeretnek elcsábítani mást és élvezik a szexhez vezető felvezetést is, mint magát a cselekményt.

csillagjegy, szex
Forrás: Unsplash

Bika

Az érzéki Bika szereti a fizikai érintést és mindenféle élvezetet, ezért nem meglepő, hogy ilyen közel állnak a lista éléhez. És ha a szex megtörtént, a legvalószínűbb, hogy egy világszínvonalú ölelkezéses bújás követik a dolgokat. A Bika mindig tettrekész és imádja a partnerét kényeztetni.

Skorpió

Az aranyérmesek a szexuális aktivitásban. A Skorpiók nagy szexuális vágyukról híresek, amit a kaland és az intimitás iránti igényük táplál. Ez azonban nem csak mennyiségi kérdés náluk. A Skorpiók rendkívül válogatósak lehetnek partnereikkel szemben, és magas követelményeket támasztanak. A megfelelő minőségű partnerrel igazi vadállatok a hálószobában.

Borítókép forrása: Unsplash