Barion Pixel 3 csillagjegy, amelybe a legnehezebb beleszeretni – Coloré

3 csillagjegy, amelybe a legnehezebb beleszeretni

2023. 07. 31.

Ezek a csillagjegyek megnehezítik a hozzájuk való kapcsolódást és kötődés kialakítását, ezért nem túl könnyű velük szerelembe esni.

Amikor az emberek szerelmesek lesznek, meglátják partnerükben az elkötelezettség és az együtt növekedés lehetőségét. Ha azonban egy partner észreveszi, hogy az általa szeretett személy nem feltétlenül ilyen, minden nehezebb. Van néhány csillagjegy, amely impulzivitásáról ismert a kapcsolat elején, de később nem veszik elég komolyan a dolgot. És, ha látják, hogy el kell kötelezniük magukat, sarkon is fordulhatnak, annak ellenére, hogy jól érzik magukat a másikkal. Bár partnereiket elbűvölik, és akár beléjük is szerelmesedhetnek, a kapcsolatot igyekeznek felszínesen tartani.

Kos

A Kos csillagjegy nagyon független – ez a függetlenség az önzés határát súrolhatja. Előtérbe helyezik magukat, és még ha ki is jelentik is, hogy szeretik a párjukat, nehéz lehet partnerüknek elhinni, hogy teljes mértékben elkötelezettek. Tűzjegy lévén hirtelen szerelembe esnek. Amilyen könnyen beleszeretnek valakibe, olyan gyorsan képesek kizökkenni is, ha valami nem oké nekik. Viselkedésük gyorsan megváltozhat, ha az, akivel együtt vannak, már nem a szemük fénye. Heves természetük nem jelent garanciát és megnyugvást a másik félnek.

Csillagjegy Szerelem
Forrás: Unsplash

Ikrek

Varázslatos személyiségük sokakat megbabonáz. Az Ikrek a kapcsolatokban rejlő lehetőségekre összpontosítanak, amikor egyedülállók. Kezdetben nagy energiákat fektetnek bele és fel vannak dobva. Partnereik azonnal érzékelik a kommunikáció változását, ha valami nem stimmel, mert a korábbi bombázás helyett, alig váltanak szót. Az Ikrek mindig azzal a gondolattal kacérkodnak, hogy megtalálják a tökéletest, ami visszatartja őket attól, hogy értékeljék a jelenben lévő párjukat. Hajlamosak a kapcsolatuk önszabotálására.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Nyilas

Eleinte kiváló partneranyagnak tűnhetnek; párjaik azonban előbb-utóbb meglátják, mennyire függetlenek akarnak maradni. A Nyilas csillagjegyű személy egy ponton túl nem enged be, nem akar sebezhető lenni. Előtérbe helyezheti és fogja is a szabadságát, és partnereik már korán megérzik ezt, amikor elhanyagoltnak vagy elhagyatottnak érzik magukat. Bár képesek voltak grandiózus vonzalmat mutatni, és a világ minden figyelmét odaadni partnerüknek a kezdetekben, de ez nem garancia a hosszú szerelemre. Amikor a Nyilas unatkozik, új kalandot keres. Ha partnerük nem képviseli azt az izgalmat és egyedi tulajdonságokat, amelyeket korábban benne látott a Nyilas, akkor tovább áll.

Borítókép forrása: Unsplash