Barion Pixel Mindenki magára ismer! 4 csillagjegy, akik jobban szeretik a strandokat, mint a hegyeket – Coloré

Mindenki magára ismer! 4 csillagjegy, akik jobban szeretik a strandokat, mint a hegyeket

2023. 07. 28.

Érdemes erről tudni, ha a kedvesünket szeretnénk elvinni kikapcsolódni, mert nem biztos, hogy vevő lesz a tengerparti feelingre. Ehhez pedig a csillagjegyének is sok köze van.

A legtöbb csillagjegy azért szereti a strandolást és a víz melletti pihenést, koktélozást, a nap cirógatását. Mégis vannak, akik a hegyekre esküsznek, és a naplementét a domborzat közötti résben aranyló égitesttel szemlélnék. Ők azok, akik imádnak túracipőt húzni, sátorban aludni, nézni a csillagokat, hallgatni a bogarak ciripelését. De aki nem élvezi ezt a fajta kihívást, a természet lágy ölét, az biztosan kiakad, ha táborozni indulunk velük, ahelyett, hogy a hullámzó tenger mellé terítenénk le a hatalmas strand törölközőt. Íme a 4 csillagjegy, akik a strand szerelmesei:

Ikrek

Izgő-mozgó, kommunikatív csillagjegy révén keresik a társaságot, a pezsgést és nyüzsgést, amit egy tengerparti bár meg is ad számukra. Nem feltétlen vízimádók, de magát a tengerparti hangulatot, a bazározást és bulizást nagyon szeretik.

strand, csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Odavannak a mediterrán dolgokért, az ételekért, a nap melegéért, a tenger megnyugtató morajlásáért. Toscana számukra a varázsszó, de jöhet bármilyen luxusüdülő is valamelyik tenger partján.

Skorpió

Az egész éves pörgést szeretik a Skorpiók egy tengerparti nyaralás formájában levezetni. Ott tudják igazán kiengedni a gőzt, imádják, ha koktélokkal szolgálják ki őket, ha hatalmas haltálakat ehetnek és luxus desszertekkel kényeztetik magukat. A vizet is szeretik, örömmel mártóznak meg a habokban, de csak ha jó meleg a hőmérséklet.

csillagjegy, strand
Forrás: Unsplash

Nyilas

Az ideális időtöltés számukra egy tengerparti nyaralás a barátokkal, bluest hallgatni, járni az éjszakai forgatagot, hajnalig táncolni egy koktélbárban és reggel a tengeri szellő simogatására ébredni.

Borítókép forrása: Unsplash