Barion Pixel Mindenki másképp csinálja! Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé valószínű, hogy gyerekeket vállal – Coloré

Mindenki másképp csinálja! Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé valószínű, hogy gyerekeket vállal

2023. 07. 26.

Nem minden csillagjegy dönt úgy, hogy a hagyományos utat választja, megállapodik, házasságot köt és gyerekeket vállal.

Habár pár 100 éve ez a trend, a régmúltban sem a mostani volt a klasszikus felállás. Manapság pedig megvan a csillagjegyeknek az a szabadsága, hogy eldöntsék, akarnak-e papírt, illetve, hogy szeretnék-e tovább adni génjeiket, képesnek érzik-e magukat felelősen felnevelni egy gyermeket. Bizonyos emberek ódzkodnak mindettől, és ha ez belsőleg erősen megalapozott, akkor elég nehéz átzökkenteni őket. Talán nem is kell erőltetni.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

Ez a csillagjegy sokszor inkább a saját feltételei szerint éli az életét, mintsem elfogadja vakon, amit az aktuális társadalom kínál vagy elvár. Míg egyes emberek a családalapítást tartják minden idők legnagyobb kalandjának, a Nyilasok inkább az élet korlátozásaként fogja fel. Legnagyobb értékük a vadság, a spontaneitás és a szabadság. A gyerekek érkezésével valószínűleg meg kell változtatni a prioritásaikat, és ezt nem akarják. Ha azonban egy Nyilas úgy dönt, hogy gyereket vállal, ők a legszórakoztatóbb szülők, és arra ösztönzik gyermekeiket, hogy kövessék álmaikat és ne fogadjanak el semmilyen akadályt.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bak

A praktikusság hívei számára a gyereknevelés nem feltétlen praktikus és kiszámítható dolog. A Bakoknak komoly elvárásaik vannak saját életükkel szemben, melyet igyekeznek feltérképezni és tervszerűen felépíteni. Mindent megtesznek, hogy elérjék céljaikat, vágyaikat, és ezek mindig elsőbbséget élveznek a személyeknél. Ha viszont a gyerekvállalást prioritásként kezelik, ők lesznek a legfelelősebb szülők. Meghozzák a megfelelő döntéseket az oktatással kapcsolatban, hozzájárulnak gyermekeik jövőjének finanszírozásához és stabilitásához. Utódaik mindig számíthatnak rájuk.

Vízöntő

A csillagjegy szülöttei arról ismertek, hogy szembeszállnak a kötelező elvárásokkal, megkérdőjelezik a társadalmi normákat, és követik saját elképzeléseiket. Csak azért, mert mindenkinek „meg kell tennie” a házasságot és a gyerekvállalást, ők még nem állnak be a sorba. A Vízöntő megdöbbentően független, és ritka, hogy elkötelezzék magukat. Számukra a család nemcsak ölelés és cukiság; hanem komoly felelősség. Ha mégis úgy döntenek, hogy felöltik a klasszikus modellt, egy Vízöntő szülő mindig támogatni fogja gyermeke egyéniségét és egyediségét. Biztonságot és szeretet teremt és arra nevel, hogy gyermeke is tisztelje a többi embert.

Forrás: Unsplash