Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akik a legnagyobb hazugok hírében állnak – Coloré

3+1 csillagjegy, akik a legnagyobb hazugok hírében állnak

2023. 07. 20.

Ezek a csillagjegyek annyira képesek belekavarodni a hamis történeteikbe, hogy már maguk is igazságként élik meg.

Persze nem általánosíthatunk, hogy egyik vagy másik csillagjegy képviselői notorikus hazudozók, de bizonyos zodiákusok között nagyobb számban találkozhatunk velük. Attól persze még lehetnek jó emberek, de sajnos az apró füllentésektől a nagy kavarásokig olykor belefér nekik bármi, hogy jobb képet fessenek magukról, vagy azért, hogy eltussoljanak egy kellemetlenséget.

A következő csillagjegyek eszközként használhatják a hazugságokat, hogy az útjukba eső dolgokat elintézzék. Nem szeretik, ha valaki elítéli vagy, rajta kapja őket. A hazugság eszközét alkalmazzák, hogy elkerüljék az ítéleteket. A másik ok, amiért hazudnak, az, hogy azt gondolják, hogy a másik személy is eltitkol előlük bizonyos információkat.

csillagjegy hazugságok
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Rák

Olyan mértékben képesek eltúlozni egy ponton egy történetet, hogy kénytelenek hazudni. Nem tudják kezelni az érzéketlenséget, ezért elferdíthetik a valóságot. Füllentéseikről meg vannak győződve, hogy a közjót szolgálják.

Oroszlán

Segítségül veszik a hazugságokat, hogy több figyelmet kapjanak, vagy reflektorfénybe kerüljenek. Bár egoisták, ellenállhatnak a hazugságnak, de általában megpróbálnak mindent, ha hírnévről, népszerűségről van szó – a kamuzástól sem riadnak vissza.

Ikrek

Az Ikrek egy szempillantás alatt megváltoztatják az igazságot, mert ez könnyű játék számukra. Mindenáron kerülik a konfrontációt, mert meg kell őrizniük a legszociálisabb ember státuszát, akit mindenki kedvel.

csillagjegy hazugság
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Mérleg

A Mérlegek nem igazán szeretnek hazudni, de ennek ellenére megteszik, hogy megmentsék magukat vagy szerettüket. Kerülik a konfrontációt, mert attól kínosan és kényelmetlenül érzik magukat. Egy kicsit meghajlítják az igazságot, hogy ne billenjenek ki az egyensúlyból.

Borítókép forrása: Unsplash