Barion Pixel Gonosz csillagjegyek: ki a legdémonibb személyiség, és ki a legkevésbé? – Coloré

Gonosz csillagjegyek: ki a legdémonibb személyiség, és ki a legkevésbé?

2023. 07. 19.

Mindannyian különbözőek vagyunk, ha a tolerancia és türelem küszöbről van szó, mégis néhányunknak ijesztően alacsony a szintje. Ez pedig nagyban függ a csillagjegyünktől is.

Bizonyos csillagjegyek a legkisebb hibát, ellenszegülést sem tolerálják és olyan gonoszan reagálnak, mint a filmekben a szereplők. Azok a zodiákusok, akik messze állnak attól, hogy szentek legyenek, igazi gazember módon képesek viselkedni a náluk gyengébbekkel. A gazember lét bizonyos csillagjegyeknél magától értetődő, mások azonban úgy döntenek, hogy felülemelkednek a kísértésen, hogy leigázzák a világot, és inkább hátat fordítanak a gonoszságnak.

Skorpió

A Skorpió túlzás nélkül megkaphatná a leggonoszabb jelzőt. A Skorpió személyisége tele van megannyi bonyolult réteggel, mégis a legravaszabb, legbosszúállóbb személyiségek. Jobb velük jóban lenni, mert a Skorpió mindig revansot vesz az ellenfelein és nagyon ügyes az intrikákban.

csillagjegy, skorpió
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Teljesen természetes, hogy az állandó figyelmet igénylő jegynek van egy nagyon rosszindulatú oldala is. Az Oroszlán szeret a show sztárja lenni, és mindent megtesz, hogy a reflektorfényben maradjon. Az Oroszlán a legvalószínűbb a csillagjegyek között, aki híressé válik, és nem engedi meg, hogy az esély kicsússzon a kezei közül. Ha kell, piszkos eszközökhöz is folyamodik, hogy hatalmát, rangját vagy lehetőségeit megőrizze.

oroszlán
Forrás: Unsplash

Szűz

A gonosz zsenik. A Szűz az egyik legintelligensebb csillagjegy, és előfordul, hogy mesteri elméjüket és szervező készségüket gonosz tervek kiagyalására használják. A Szűz lehet, hogy a felszínen édesen és ártatlanul viselkedik, de mindezek alatt valószínűleg rengeteg ravasz tervet sző.

szűz
Forrás: Unsplash

Kos

Bár nem állnak a dobogón, azért megérik a pénzüket. Ha nem párosul elég empátia és EQ a Kos személyiségéhez, akkor keményen képes leigázni másokat. Fejjel megy neki a falnak és az ellenfeleinek, eszes teremtmény lévén pedig a gonosz mesterkedés is jól megy neki. Nagyon ügyesen irányít és manipulál, ráadásul a kommunikációjuk is 10 pontos.

kos, jellemzés, csillagjegyek, ezotéria
Forrás: Unsplash

Borítókép forrása: Unsplash