Barion Pixel Orvosi asztrológia: csillagjegyünk alapján ezekre a problémákra vagyunk hajlamosak – Coloré

Orvosi asztrológia: csillagjegyünk alapján ezekre a problémákra vagyunk hajlamosak

2023. 05. 21.

Ha a szerelmi életünk vagy a karrierünk alakulásában merünk hagyatkozni a horoszkópra, talán nem árt az asztrológusok egészségügyi figyelmeztetéseit is megfogadni, ha a csillagjegyünkről van szó.

Az ún. orvosi asztrológia azzal foglalkozik, hogy a csillagjegyünk alapján, milyen betegségekre vagy egészségügyi problémákra vagyunk hajlamosak. Ennek alapja a zodiákus által meghatározott személyiségünk, az, hogy mi okoz örömet vagy épp, mi a gyengénk. Hiszen azt nagyon sokan vallják, hogy a testi tünetek sokszor lelki eredetűek, a lélek pedig bizony erős befolyásolás alatt áll a csillagjegyünk és holdjegyünk által.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

A Kos uralja a fejet, és ezért hajlamos a fejfájásra és a migrénre. Különösen a stressz okozta fajtákra, amelyek feszült állkapcsokat vagy tarkótáji fájdalmat, magas vérnyomást eredményeznek. A Kosok jó, ha sokat mozognak, akár versenyekre járnak, mert ez egyszerre vezeti le a stresszt és elégíti ki kompetitív természetüket.

Bika

A Bika uralja a torkot, valamint az ehhez a régióhoz kapcsolódó szerveket és mirigyeket. A Bika napjegy különösen érzékeny az időjárás változásaira, ezért érdemes sálat és torokfájás elleni házi patikát tartaniuk.

Ikrek

Az Ikrek az a csillagjegy, amely a vállat, a karokat és a kezeket, valamint az idegrendszert uralja. A nagy energiájú jel virágzik a kommunikációban, de problémái adódhatnak az említett területeken. Hajlamosak a mozgásszervi bajokra, váll- és derékfájásra, az ülőmunkát végzők az ínhüvely problémákra.

csillagjegy, apuka
Forrás: Unsplash

Rák

Érzékeny csillagjegy, amely a mellkast, a gyomrot és a melleket uralja. Vigyáznia kell a hangulatingadozásokra, a depresszióra, ha nem kezeli az érzelmi stresszt, akkor refluxa lehet, falási rohamok és emésztési gondok (puffadás, hasmenés) léphetnek fel nála.

Oroszlán

Jelük a háthoz, a szívhez és a vérhez kapcsolódik, és ha kibillentik az egyensúlyból, hátproblémák, magas vérnyomás vagy szabálytalan szívverés alakulhat ki náluk. A meditáció és a kötöttségek nélküli adás a legjobb gyógyszer számukra.

Szűz

A legmagasabb energiájú földi jegy a belekhez és az emésztéshez kapcsolódik. Zaklatott evők, hajlamosak ételallergiára, étkezési zavarokra, fekélyekre és IBS-re. Figyelniük kell, hogy lassan egyenek, és mindenben lassítsanak.

Mérleg

Sokat kell inniuk (hidratálni) és mozogni! A Mérleg a bőrrel, a mellékvesékkel, a vesével és a húgyhólyaggal van kapcsolatban – olyan szervekkel, amelyek a belső folyadékok mozgatását végzik. Hajlamosak a túlzásokra, és akár hasmenéstől, székrekedéstől is szenvedhetnek.

Skorpió

Uralja a szaporodási és eliminációs szerveket. Intenzív vízjelként, amely az élet sötét oldalán nyeri erejét, hangulatuk olyan állapotokat idézhet elő vagy súlyosbíthat, amelyek a menstruációs ciklusokhoz, a hormonokhoz és a cukorbetegséghez kapcsolódnak.

Nyilas

Ez a jel uralja a csípőt, a combot és a látást. Figyelniük kell a túlzott alkoholfogyasztásra és más szenvedélyekre. Figyelemre méltóak a csípővel, az ülőideggel és a szemekkel kapcsolatos problémáik, ezekkel legyenek elővigyázatosak.

Bak

A Bakot a Szaturnusz, a szerkezet bolygója uralja. Mint ilyen, a csontokhoz, a porcokhoz, a fogakhoz és az ízületekhez kapcsolódik. Ezek lesznek a gyenge pontjai. A kalciumban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrend elengedhetetlen számukra, ahogy a kollagén és víz is.

Vízöntő

Gyenge a lába, a bokája és a keringése. A keringést segítő ételek fogyasztása jó a Vízöntő jegy számára. Hajlamosak a ficamokra és húzódásokra ezeken a területeken, valamint ödémára, visszérre és véráramlási problémákra.

Halak

Szuperérzékeny vízjegy, amely uralja a lábakat, az immunrendszert és a reflexeket. Ha nem méregtelenítenek és mozognak eleget, akkor elhízás, tompultság, fájdalmak léphetnek fel.

Borítókép forrása: Unsplash