Barion Pixel Állítólag ez a 3 csillagjegy a legbénább az ágyban – Coloré

Állítólag ez a 3 csillagjegy a legbénább az ágyban

2023. 05. 18.

Nyilván igazságtalan lenne általános kijelentést tenni az ágyban legrosszabbul teljesítő vagy leglustább csillagjegyekről, hiszen hogyan is bélyegezhetnénk meg egy egész embercsoportot, amikor arról van szó, hogy mi is történik a lepedők között?

Mindenesetre vannak bizonyos vonások és szokások, melyek pár csillagjegyre hatványozottabban igazak és ezért az asztrológusok szerint ők a legkevésbé jó szeretők.

csillagjegy, szex
Forrás: Unsplash

Kos

A tüzes Kos csillagjegyűek mindaddig nagy lánggal égnek, míg meg nem szereztek valakit. El tudnak kápráztatni bárkit, aztán úgy vannak vele, hogy ők a sztárok, ezért jó, ha tudja a másik fél, milyen szerencsés velük. Éppen ezért kissé kényelmesek lesznek az ágyban és mindig elvárják, hogy őket szolgálják ki. Ha pedig vágyaik kielégülnek, az már kevésbé érdekli őket, a másik éppen hol tart. Éppen ezért nem árt vigyázni velük, mert a Kos nagyon vonzó tud lenni, de ügyesen kell vele bánni, ha viszonzást is szeretnénk.

csillagjegy, szex
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Oroszlán

Egy újabb napjegy, valójában ők a legrosszabbak ebből a szempontból, mert egójuk felülír mindent. Az Oroszlán úgy véli, ő csodálatos, nincs mit bizonyítania, aki nekik behódol, tudja, hogy a legjobbat kapja. Éppen ezért a csillagjegy képviselői sokszor lusták az ágyban, csakúgy mint a szavannán elheverésző oroszlánok. Ha viszont kicsit felcukkolják az egójukat, akkor felbőszülnek és bizonyítani akarják szexuális rátermettségüket.

Nyilas

Vad és őrült dolgok járnak az eszében, a baj csak épp azzal van, hogy ezeket a vágyait szívesebben éli ki mentális síkon, esetleg önmagának örömet szerezve, mint partnerével. Képesek szex közben is messzire elkalandozni és miközben ők fantasztikus képeket kreálnak meg a fejükben, a másik csak annyit észlel, hogy hevernek az ágyban. Nehéz a Nyilast valódi testi és nem szellemi munkára fogni, a hálószobában is.

Borítókép forrása: Unsplash