Barion Pixel Nem hiába imádjuk őket: ezek a Nyilas csillagjegyűek legnagyobb erősségei és gyengeségei – Coloré

Nem hiába imádjuk őket: ezek a Nyilas csillagjegyűek legnagyobb erősségei és gyengeségei

2023. 11. 22.

A csillagjegyet a szenvedély, a kíváncsiság, az intenzitás és az alkalmazkodóképesség dinamikus keveréke jellemzi.

A csillagjegyek utolsó tűzjegyeként a Nyilasok jellemzői rendkívül egyediek, igazi szabad szellemű csillagjegy, aki folyton válaszokat keres és addig felfedezetlen területeket térképez fel. Ezek a személyek olyan helyekre, helyzetekbe is bemerészkednek, ahova a többi jegy már nem szívesen merészkedik, még a sötét Skorpiók vagy a vakmerő Kosok sem. A Nyilast a felfedezés vágya élteti.

Legyen szó ejtőernyőzésről, vadvízi evezésről vagy egy valamilyen ismeretlen hely felfedezéséről, zarándoklatról egy szent helyre, hogy feltárják egy ősi civilizáció titkait, a Nyilasok tudáskeresése nem ismer határokat.

Nyilas, csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

A csillagjegy uralkodó bolygója a Jupiter, a bőség és túláradás planétája. Ezért mottójuk a „menj nagyot vagy menj haza” . Mindent akarnak, megélni, tapasztalni, érinteni. Az „elég” szó nem létezik a Nyilas szókincsében.

Változás iránti vágyuk mélyen gyökerező, kiváló az alkalmazkodó képességük és rugalmasak tudnak maradni a legtöbb helyzetben. A szabad barangolástól fűtve ezek az íjászok a világ minden sarkát bejárják, akár földrajzi, intellektuális vagy spirituális kalandokat kergetve. További pozitív tulajdonságaik is ebből fakadnak, hiszen a kalandok és a tudásvágy mellett ezeket remekül tálalják is később, kiváló történetmesélők, ámulatba ejtően szórakoztatnak másokat. Egy Nyilas társaságában nem kell fizikailag utazni, képesek elrepíteni mentálisan bárhova.

csillagjegy, nyilas
Forrás: Getty Images

A Nyilasnak azért van nehéz oldala is, híresek a jellegzetesen nyers modorukról, és brutális őszinteségükről, ami gyakran bántó vagy félreértésekhez vezethet. Ám a Nyilas semmit sem vesz túl komolyan, így nehéz dühösnek maradni ezekre a vadóc optimistákra.

A Nyilasok nagy leckéje, hogy kordában tartsák nyelvüket. Sokat tudnak, de persze nem tudnak mindent, ​​és ha nem megfelelően kommunikálnak, akkor nagyképűnek vagy arrogánsnak tűnhetnek.

Gyengeségük az is, hogy nehezen maradnak következetesek, mindig fűti őket az újdonság utáni vágy, emiatt van, aki szemében megbízhatatlanok.

A Nyilas leginkább a Kossal és Oroszlánnal jön ki jól, a víz- és föld jegyekkel azonban sokszor ütközik konfliktusba.

Borítókép forrása: Getty Images

Ha olvasnál még a témában, akkor kattints a cikkre:

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb állatbarátok – van, amelyikről nem is gondoltad volna

Itt a magyarázat a Kos csillagjegy vakmerő és olykor bosszantó személyiségére