Barion Pixel Most kiderül: Te melyik Disney-figura vagy a csillagjegyed alapján? Tutira meg fogsz lepődni! – Coloré

Most kiderül: Te melyik Disney-figura vagy a csillagjegyed alapján? Tutira meg fogsz lepődni!

2024. 04. 13.

A híres Disney mesék szereplői már évtizedek óta meghódítják a gyermek- és felnőtt közönséget, aminek egyik oka a mesés személyiségük.

Lehetnek gonoszak, intrikusak, szerelmesen romantikusak, hősiesek, butácskák, a Disney karakterek sok-sok éve ejtik rabul a szívünket a mesés történeteikkel. Nem is csoda, hiszen annyiféle személyiség van köztük, akivel tudunk azonosulni, akiknek szurkolunk vagy akiket csodálunk. A Disney birodalom figurái sokszor megtestesítenek egy-egy tipikus állatövi jegyet. Aki szereti a Disney-t, bizonyára tudni akarja, ki is a mesebeli megfelelője.

Kos – Aladdin

Kissé türelmetlenek, kalandvágyók, de állhatatosak és képesek a problémák kezelésére. Bizonyítani akarnak, hogy mire képesek, rengeteg energiájuk pedig megkönnyíti számukra az új dolgok kipróbálását.

Aladdin (1992).
Forrás: Northfoto

Ikrek – Tarzan

Minden átlagembernél sokkal jobban szeretnek a dolgok gyökeréhez állni. Extrovertáltak, nyitottak és gyorsan alkalmazkodnak. Bátran nyitnak mások felé, ami a szívükön az a szájukon.

disney tarzan
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Rák – Mulan

Mulan olyan karakter, aki kiáll önmagáért és a változás iránti vágyaiért, de másokért még inkább. Hűséges, szereti a körülötte lévő embereket és a legjobbat akarja nekik. Védelmező és kedves.

Disney mesék
Forrás: Northfoto

Mérleg – Hófehérke

Finom, de kitartó, igazságot kereső karakterek. Hófehérke is erős a maga egyedi módján, tehetséges de szerény, békeszerető és elbűvölő. A körülményektől függetlenül nem riad vissza kötelezettségei teljesítésétől sem.

hófehérke és a hét törpe disney
Forrás: Northfoto

Skorpió – Dagobert bácsi

Imádják az anyagi biztonságot és gyakran hihetetlen elkötelezettséggel menetelnek előre, hogy céljaikat megvalósítsák. Szenvedélyes, élénk személyiségek, akik gondoskodnak szeretteikről, még ha néha rideg is egy-egy húzásuk.

Dagobert
Forrás: disney

Halak – Szimba

Érzelmes, energikus, karizmatikus. Bátor, de nem fél játékos oldalát is megmutatni. Ritkán mutat félelmet és nem finnyáskodik, ha be kell koszolnia magát. Mélyen együttérző másokkal, és mindent belead, hogy védelmezze szeretteit.

shakespeare mozi
Forrás: Northfoto

Borítókép forrása: Northfoto