Barion Pixel Melyik Jóbarátok karakterek vagyunk a csillagjegyünk alapján? Tuti meglep a válasz! – Coloré

Melyik Jóbarátok karakterek vagyunk a csillagjegyünk alapján? Tuti meglep a válasz!

2024. 04. 23.

Miközben a fél világ Matthew Perry-t gyászolja, újra megelevenednek a híres jelenetek, gegek és mindenki egy kicsit nosztalgiázni szeretne a Jóbarátok kapcsán.

Szinte hihetetlen, de jövőre már annak is 20 éve lesz, hogy leadták a Jóbarátok befejező epizódját. Azóta számos sit-com jött, de talán egy sem érte el azt a sikert, amit a Friends (Jóbarátok), vagyis annyi bizonyos, hogy ez a hatosfogat örök kedvence mindenkinek és a legközelebb áll a szívünkhöz.

2021-ben láthattuk a szereplőket egy különleges reunion epizódban, ez volt a Jóbarátok: Újra együtt. Akkor még senki sem gondolta, hogy két évvel később az egyikük már nem lesz velünk. A hat karakter különleges személyiség és talán vannak állatövi megfelelőik is, de nem egyértelműen egyetlen csillagjegyet testesítenek meg. Ám ott vannak a mellékszereplők is!

Lássuk, melyik szereplő, melyik zodiákust takarja!

Kos: Mike Hannigan

Paul Rudd keltette életre a karaktert, aki Phoebe szerelme volt. Hevesen és védelmezőn szerette a szőke lányt, aki miatt mindenkivel konfrontálódott, beleértve a saját szüleit is.

Bika: Richard Burke

Tom Selleck vendégszereplése hozta el őt a Jóbarátokba, nyugodt, megbízható és gyakorlatias volt Monica Geller szerelmeként, ráadásul családra is vágyott, de Moni akkor még nem.

Ikrek: Chandler Bing

Az elhunyt Matthew Perry cserfes, heves, játékos, vicces karakterét senkinek sem kell bemutatni.

Jóbarátok
Forrás: Northfoto

Folytatásban jön a rák és az oroszlán!