Barion Pixel Matthew Perry legemlékezetesebb Jóbarátok pillanatai Chandler Bingként – Coloré

Matthew Perry legemlékezetesebb Jóbarátok pillanatai Chandler Bingként

2023. 10. 31.

Az 54 éves Matthew Perry halála mindenkit sokkolt, világszerte rajongók és pályatársak emlékeznek a sztárra, aki komoly egészségügyi problémákkal küzdött.

Chandler Bingként Matthew Perry a száraz humort hozta a Jóbarátok sorozatba, amely a világ egyik – ha nem a – leghíresebb sitcomja. Chandler karaktere is sok viszontagságon esett át, mire révbe ért karrierben és párkapcsolatban is, ám végül Monica Gellerrel (Courteney Cox) és ikerbabáikkal együtt eljött a happy end számára, amikor a sorozat 2004 májusában véget ért.

Matthew Perry, Jóbarátok
Forrás: Northfoto

Matthew Perry azonban nem kapta meg a boldog befejezést, sőt élete tele volt bizonytalansággal és boldogtalansággal, ami miatt szenvedélybeteg lett, a drog és az alkohol áldozata. Erről kendőzetlenül be is számolt 2022-es memoárjában, a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címmel. A rajongott színész 2023. október 28-án halt meg, máig tisztázatlan körülmények között.

A szomorú valóság közepette sokan elevenítik fel Chandler legviccesebb pillanatait a tíz évad során. A Jóbarátok az HBO MAX-o streamelhető, és a rajongók szerint ezek a legemlékezetesebb részletek Changler Binggel, azaz Matthew Perry-vel.

4. évad, 12. rész

A Jóbarátok Phoebe kivételével egy kitalálós játékot játszanak, aminek bónuszaként a lányok lakását kapja meg Chandler és Joey. A vicces, hogy senki sem tudja, mivel is keresi a kenyerét Bing.

2. évad, 13. rész

Az epizódban Julia Roberts alakította Susie Moss-t, Chandler régi osztálytársát, aki megleckéztette azzal, hogy meztelenül hagyta a fürdőszobában, bosszút állva egy kínos általános iskolában okozott pillanatért. Perry a memoárjában elárulta, hogy akkoriban együtt jártak a világsztár Roberts színésznővel.

Matthew Perry
Forrás: Liaison/Getty Images

6. évad, 24. rész

Mi más is lenne a legszebb pillanata, mint amikor Chandler kezét megkérte Monica a mécsesekkel telerakott apartmanban. A szövegüket hallva nehéz nem sírva fakadni.

5. évad, 14. rész

Az egyik legeslegviccesebb epizód, mikor a baráti társaság minden tagja végül megtudja valamilyen esetlen módon, hogy Monica és Chandler egy párt alkotnak.

4. évad, 15. rész

Ebben a részben Chandler a mekegő exe, Janice-től akar megszabadulni és végül a reptéren Jemenbe vesz jegyet, ami 2000 dollárjába kerül. Igyekszik kamu jegyet venni, de természetesen a reptér munkatársa ezt nem érti, és végül tényleg fel kell szállnia arra a járatra.

Forrás: People

Borítókép forrása: Northfoto