Barion Pixel Matthew Perry utolsó Instagram posztja a halála helyszíne volt – 5 napja még senki sem hitte volna – Coloré

Matthew Perry utolsó Instagram posztja a halála helyszíne volt – 5 napja még senki sem hitte volna

2023. 10. 30.

Matthew Perry közösségi oldalán egy éjszakai fotót posztolt arról a medencéről, ami végül a végzete lett.

Matthew Perry 54 évesen távozott a földi világból, milliókat sokkolva ezzel. 10 évig játszotta Chandler Binget a Jóbarátokban, és híres szerepe volt a Bérgyilkos a szomszédom Nicholas-a. Október 23-án jelentkezett utoljára Instagramján, egy esti képet posztolt a pezsgőfürdőjéről, amihez azt írta:

Én vagyok Mattman. Oh, a körülöttem kavargó meleg víz vajon jó érzéssel tölt el? #mentálisegészség

Jóbarátok
Forrás: IMDb

Akkor azt gondolhatta mindenki, jól van és valóban a relaxációért és az elméje pihentetéséért ejtőzik egyet. Ám pár nappal később ez a medence okozta a halálát. A Mattman név a saját keresztneve és Batman elegyítése, melyre többször utalt a közösségi platformján. Talán így érzékelte, hogy hősként tekint magára a nehézségek leküzdése miatt.

A TMZ október 28-án számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva arról, hogy Perry-t holtan találták Los Angeles-i otthona jakuzzijában. A helyszínen nem találtak kábítószert, nem volt idegenkezűségre utaló nyom, és az elsősegélyre feltehetően szívleállás miatt volt azonnal szükség. A színészt az asszisztense találta meg.

Halálának oka azonban azóta sem nyert bizonyosságot. A Los Angeles-i rendőrség szóvivője szerint nem voltak szándékosságra, traumára utaló jelek a holttesten, amikor megtalálták a jakuzziban. Matthew Perry boncolása után további toxikológiai vizsgálatok eredményeit várják a szakemberek. A nyomozók ugyanis bár kábítószert nem találtak, a TMZ cikke szerint antidepresszánsok és szorongásoldó gyógyszer volt az otthonában, illetve a tüdőt támadó COPD betegség elleni gyógyszer is.

Matthew Perry jóbarátok
Forrás: Northfoto

2022-es memoárjában Matthew Perry felidézte, hogy gyomor-bélrendszeri perforációt szenvedett el, miután a vastagbele kiszakadt a túlzott droghasználattól. A színésznek 2% esélye volt az életben maradásra, lélegeztető gépen is volt, és kilenc hónapig kolosztómiás zsákot kellett használnia. Perry a könyvben elárulta, hogy 14 műtéten esett át és a hegek emlékeztetőül szolgáltak a józanságra. Négy ember meghalt akkor körülötte, ő élte csak túl a lélegeztetést. Azt nyilatkozta, bizonyára okkal történt, ezért is írta meg a könyvét, hogy segítsen másoknak.

Forrás: People
Borítókép forrása: Michael Buckner/Getty Images