Barion Pixel Bocsánatot kért a könyvében írtakért Matthew Perry – Coloré

Bocsánatot kért a könyvében írtakért Matthew Perry

2023. 04. 24.

Matthew Perry tavaly megjelent könyvében olyanokat írt le, amiket mára megbánt, így nyilvános bocsánatkérés mellett ígéri, hogy a következő kiadásokban módosítanak a tartalmon.

Matthew Perry 2022-ben jelentette meg önéletrajzát. A Friends, Lovers and the Big Terrible Thing várhatóan Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címen fog megjelenni Magyarországon. A kötetben a színész bepillantást enged a Jóbarátok című sorozat forgatásának kulisszatitkaiba, és arra is visszaemlékezik, hogy hogyan élte meg, hogy fiatalon egyik pillanatról a másikra világhírű lett. A címben a Rettenet az alkohol- és gyógyszerfüggőségére utal, amik a sorozat forgatásai is alatt is jelen voltak a színész életében.

A könyvben Matthew Perry többször utal Keanu Reeves-re, ám korántsem pozitív szövegkörnyezetben említve. A színész arról írt, hogy mennyire közel állt a szívéhez River Phoenix és Heath Ledger, és ebbe keverte bele Reeves-t, nem túl szerencsés módon:

River kívül-belül csodálatos ember volt – mint kiderült, túl szép ehhez a világhoz. Úgy tűnik, hogy mindig az igazán tehetséges srácok esnek el. Miért van az, hogy az igazi gondolkodók, mint például River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?

Nem ez volt az egyetlen ilyen mondata kollégájáról, ugyanis más szövegkörnyezetben pontosan ugyanezt a költői kérdést tette fel. Matthew Perry azt nyilatkozta, hogy nagyon bántónak tartja, hogy leírta ezeket a gondolatokat, és semmilyen személyes problémája sincs az említett kollégájával, sőt, színészként nagyon tiszteli, csupán azért jutott az eszébe, mert egy utcában laknak. Bár még nem kért tőle személyesen bocsánatot, erre mindenképpen sort szeretne keríteni, s míg ez meg nem történik, nyilvánosan vezekel azzal, hogy a könyvei következő kiadásaiban már nem lesz benne a Reeves-re vonatkozó rész.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images