Barion Pixel Az 53 éves Matthew Perry a függőségének legsötétebb napjairól is fog beszélni a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című könyvében – Coloré

Az 53 éves Matthew Perry a függőségének legsötétebb napjairól is fog beszélni a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című könyvében

2022. 10. 08.

Az önéletrajzi regénnyel turnéra is indul a Jóbarátok 53 éves sztárja, Matthew Perry, de csak amerikai állomásai lesznek a könyvbemutatóknak.

Matthew Perry, az egykori Chandler Bing megformálója elérkezettnek látta az időt, hogy könyvet írjon. A Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Barátok, szerelmek és a nagy, szörnyű dolog) részletezi az NBC-siker Jóbarátok időszakát és Perry ezzel kapcsolatos tapasztalatait, valamint ír a függőség elleni küzdelméről, és persze szerelmi életéről, csalódásairól is.

A könyv bemutatására egy négy állomásos turné is épül, Conversation With Matthew címmel. A színész New Yorkban, New Jersey-ben, Washingtonban és Torontóban fog mély őszinteséggel mesélni a könyvről, a szenvedélybetegségéről és állítólag sok kulisszatitkot is megoszt a világ legsikeresebb sitcomjáról, illetve arról, milyen súlya van egyik napról a másikra népszerűvé és világszerte ismertté válni.

Matthew Perry
Forrás: Northfoto

A film és a turné ajánlója szerint: ugyanaz a fanyar szellemesség és ismerős hangnem köszön vissza Matthew Perry lebilincselő memoárjában, amiért szeretjük. Lesz szó az elvesztett szerelemről, a legsötétebb napjairól és a legjobb barátai legszemélyesebb dolgaiba is betekintést enged.

Júniusban a színész a közösségi médiában fedte fel, hogy befejezte a könyv írását, és egy laptop tetején egy köteg papírral mutatta meg a végeredményt.

„Az egómnak nem tetszik, hogy abba kell hagynom magamról az írást. De a könyv most elkészült. Szóval ennyi.” – kommentelte humorosan Matthew Perry.

Matthew Perry
Forrás: Northfoto

A Jóbarátok színészei közül egyébként elsősorban neki és Jennifer Anistonnak sikerült külön is érvényesülnie Hollywoodban. Több B-kategóriás filmben is láthattuk a színészt, amelyek a mai napig nagy sikernek örvendenek a nézők körében. Ilyen volt a Megint 17, a Bolond szél fúj, a Bérgyilkos a szomszédom, a Pereld a nőt!, vagy a Hármasban szép az élet.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto