Barion Pixel 54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje – Coloré

54 évesen elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje

2023. 10. 29.

A Jóbarátok egyik legviccesebb karakterét alakító színészt otthonában érte a halál. Matthew Perry halálát szívmegállás okozta.

A Jóbarátok sorozat egyik legendás karakterét, Chandlert alakító Matthew Perry-t eszméletlenül találták meg a fürdőjében. Az 54 korában elhunyt színész a jakuzzijában feküdt Los Angeles-i otthonában.

A színész egy meccs után tért haza, majd asszisztensét elküldte egy megbízással. Amikor segédje hazaért, holtan találta a színészt, aki a mentősök szerint vízbe fulladt.

A helyszínen nem találtak kábítószert, és nincs arra ok, hogy azt higgyék, bűncselekményről van szó.

Matthew Perry halálára senki nem számított, maga a színész sem adta jelét rosszullétének, ugyanis a hét elején megosztott képeket az Instagramján, ahol jakuzziában ül, és a követőit szórakoztatja bolondos posztjaival.

Matthew Perry, a boldogtalan ember

Matthew Perry bár rendkívül sikeres volt, magánéletét soha nem jellemezte tökéletesnek. A Jóbarátok előtt több sorozatban feltűnt, de a világhírt ez a sorozat hozta meg neki. Bár az egyik legmókásabb karakter volt szériában, magánéletében sosem volt igazán boldog. Egész felnőttkorában küzdött a démonaival: előfordult, hogy heteket töltött kómában a kábítószerhasználat miatt. Egy másik alkalommal megesett, hogy csupán két százalékot adtak neki a túlélésre, ám ő mindig túlélte, és meg is szabadult függőségeitől.

Láthattuk Bruce Willis oldalán a Bérgyilkos a szomszédomban, melynek során összebarátkozott a sztárral, olyannyira, hogy fogadtak is! A tét nagy volt: ha Bruce Willis veszít, szerepelnie kell pár részt a sorozatban. Veszített, így került hát bele a Jóbarátokba, ahol Ross fiatal barátnőjének az apját alakította.

Matthew Perry az egyik ,,legjobb barátunk" volt / Kép forrása: Michael Buckner / Getty Images
Matthew Perry az egyik ,,legjobb barátunk” volt / Kép forrása: Michael Buckner / Getty Images

A 2004-ben véget ért sorozat után Matthew Perry látható volt filmekben, színpadon és sorozatban is. Nemrégiben jelent meg memoárja, amiben őszintén mesél arról, hogy min ment keresztül. Bár a rajongók imádták, sosem érezte teljes mértékben boldognak magát, és ez kihatott a mindennapjaira.

Nemcsak kollégái, rajongók százezrei omlottak össze halálhíre hallatán, hiszen egy rendkívül értékes ember távozott, aki önmaga értékeivel tán tisztában sem volt igazán.

Forrás: Ok!

Nyitókép forrása: Getty Images