Barion Pixel Nincs már messze a szerencse? Egy tanulmány szerint a világ milliárdosainak nagy része ebbe a csillagjegybe tartozik – Coloré

Nincs már messze a szerencse? Egy tanulmány szerint a világ milliárdosainak nagy része ebbe a csillagjegybe tartozik

2024. 04. 16.

Emberek milliói olvasnak nap mint nap horoszkópot, és a legújabb felmérések bizarr tényeket is feltártak a csillagjegyekkel kapcsolatban.

A Forbes Milliárdosok 2022 listáján szereplő 300 milliárdos születési dátumát vizsgáló Cashfloat felmérés rávilágított arra a közös csillagjegyre, amelyen a világ leggazdagabb emberei osztoznak. A kutatás szerint a Mérleg az a zodiákus, ami a világ leggazdagabb személyeinél a leggyakoribb csillagjegy, gyakoribb, mint a többi.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

A Mérleg a hetedik asztrológiai jegy a sorban, amely a szeptember 22-től október 23-ig tartó időszakot irányítja. A felmérés szerint a világ leggazdagabb emberei közül 12% tartozik ebbe az állatövi jegybe.

Azért vannak más zodiákusok is, amelyek nem sokkal maradnak el a Mérleg mögött. A Mérlegeket a sorban a Halak követik, őket a Bika, majd az Oroszlán. A legkevesebb reprezentáció a Skorpiók és Bakok között volt. De azért ez utóbbiaknak sincs okuk panaszra, a világ leggazdagabb emberei között van mindenféle csillagjegyű.

csillagjegy
Forrás: Unsplash.com

Bill Gates például pont Skorpió, Jeff Bezos pedig Bak. Elon Musk a Rákokat erősíti, a világ legesleggazdagabbja, Bernard Arnault a Halak közé tartozik, nettó vagyona: 214,9 milliárd dollár.

A Mérleg a Vénusz uralta csillagjegy, ami a szépség, esztétikum bolygója, de tudjuk, hogy a Mérlegek az egyensúlyra és harmóniára is törekszenek. Egyenes emberek, ráadásul örömmel osztják meg magukat és javaikat. Feltehetően ez a pozitív attitűd hálálja meg, hogy egyre több és több vagyonra képesek szert tenni. Hasonlóan a szeretethez, minél többet adunk, annál több áramlik vissza hozzánk.

Forrás: Livemint
Borítókép forrása: pexels.com