Barion Pixel Paris Hilton különleges titkot árult el kislánya középső neve és születési dátuma kapcsán – Coloré

Paris Hilton különleges titkot árult el kislánya középső neve és születési dátuma kapcsán

2024. 04. 27.

A napokban végre megmutatta a közösségi médiában kislányát, Londont is Paris Hilton.

A kétgyermekes Paris Hilton az iHeartRadio podcastjában mesélt arról, hogy ő és férje úgy döntöttek, hogy végre megosztják az interneten a családi fotókat, amelyen leleplezik második gyermeküket is. Amikor a kisfiukat megmutatták, furcsa, nem túl jóindulatú kommentek árasztották el a reality-sztár lapját. Azt pedzegették a hozzászólók, hogy a kisfiú esetleg vízfejű vagy más rendellenességgel küzd. Ez nagyon rosszul esett akkor Pariséknak. A friss képen már jól látszik, Phoenix-nek semmi baja, csupán babakori aránytalanság volt.

Phoenix 2023. január 16-án született béranya segítségével, majd kevesebb, mint egy évvel később, 2023 novemberében Londonnal bővült a család.

London tavaly november 11-én született, és élveztük ezt a különleges időt együtt, csak mi négyen. Most én és Reum úgy döntöttük, megmutatjuk őt is. Londont választottam keresztnevének, mert ez az egyik kedvenc városom a világon. És kislánykorom óta mindig arról álmodoztam, hogy lesz egy London nevű kislányom. Olyan aranyosan hangzik együtt, hogy Párizs és London.

– nyilatkozta a rádiós műsorban Paris Hilton.

Ezután tovább fejtegette a névválasztást és, hogy a születési dátumnak is megvan a maga érdekessége.

London középső neve Marilyn, ez tisztelgés a nagymamám előtt, őt hívták így. Phoenix a nagypapám, Barron nevét kapta középső névként. Mindkettőt imádtam. És szeretem Marilyn Monroe-t is!

– válaszolt a híresség a rajongói kérdésekre.

A születési dátum talán még ennél is különlegesebb jelentőségű. Mindannyian tudják, 11/11 nagyon fontos időpont számomra. Carter és én 11.11-én házasodtunk össze. A médiavállalatom neve is 11:11 Media. Minden egyes nap 11:11-kor kívánok valamit. Tehát az, hogy a lányom ekkor született, varázslatos!

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Paul Archuleta / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/paris-hilton-kislanya-nev/