Barion Pixel Paris Hilton első karácsonya a gyermekeivel – Így éli meg az anyaságot a sztár – Coloré

Paris Hilton első karácsonya a gyermekeivel – Így éli meg az anyaságot a sztár

2023. 11. 28.

Paris Hilton nemrégiben jelentette be második gyermekének érkezését, és izgatottan várja az ünnepi szezont kétgyermekes anyaként.

Paris Hiltonról sokáig nem gondoltuk, hogy valaha édesanya lesz, ám minden megváltozott, amikor idén januárban megölelhette első gyermekét, és pár napja robbant a hír, hogy immáron egy kislánnyal is kiegészült a családjuk. Mint a sztár elmondta, élete legcsodásabb korszakában van, és izgatottan várja, hogy kiteljesedjen az úgy szerepében immáron egy négytagú család anyukájaként.

Paris Hilton élete szerepében

A 42 éves énekesnő teljesnek érzi az életét családja mellett, és izgatottan várják a karácsonyi ünnepeket. Paris Hilton számára bizonyosan különlegesek az ünnepek, ugyanis hálaadáskor jelentette be a családjának, hogy érkezik London nevű kislányuk.

A sztár a karácsonyra is kész tervvel készül: a Mikulás hozza majd az ajándékot a gyerekeknek, és ők négyen egyforma karácsonyi pulóverekben fognak ülni a fa körül. Nemcsak azért lesz különleges az ünnep, mert két gyerekkel várják, hanem azért is, mert Paris Hilton nővére és bátyja is meglátogatja őket, így először fognak találkozni egymással a testvérek gyerekei.

Paris Hilton és férje / Kép forrása: Jeff Kravitz / Getty Images
Paris Hilton és férje / Kép forrása: Jeff Kravitz / Getty Images

A Paris In Love című reality-ben láthatják a rajongók az énekesnők édesanyaként, ami nemcsak az anyaság idilli oldalát mutatja meg, hanem azt is, hogy ennek a különös utazásnak éppúgy része a pelenkacsere, mint a bűntudat. Az énekesnő ugyanakkor azt reméli, hogy a rajongói nemcsak azt az oldalát ismerik meg, amit a magazinokból láthattak, hanem azt is, hogy ő mennyi szeretetet tud adni.

A Paris In Love második évadát gyógyító élménynek tartja, és alig várja a november végét, hogy adásba kerüljenek az epizódok.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images