Barion Pixel Csillagjegyek, akik egyáltalán nem jönnek ki egymással – Coloré

Csillagjegyek, akik egyáltalán nem jönnek ki egymással

2023. 10. 29.

Néha úgy érezzük, egyszerűen sejtszinten nem tudunk elviselni bizonyos embereket. Kár is próbálkozni, csillagjegyünkben a hiba.

Vannak csillagjegyek, akiknek nagyon nehéz kijönniük másokkal. A kémia nemcsak a szerelemben kell, hanem akár két kolléga között is. Vannak, akikkel egész egyszerűen taszítjuk egymást, nem találunk kapcsolódási pontot, esetleg kimondott irritál bennünket.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ezt számos elem alakíthatja és bizony a csillagjegyeknek is van ehhez közük. Nem is kell mindenkivel jóban lennünk, de néha rákényszerülünk, hogy egy levegőt szívjunk. Ezért jó ha tudjuk, talán nem rajtunk és azon a másikon múlik – jobb a békesség.

A Kos nem jön ki a Halakkal, a Bakkal és a Rákkal sem igazán. A Halak kivételesen érzékenyek, és a Kos hirtelen, lobbanékony természete komoly próbatétel szenzitív lelküknek. A Rákokat is mélységesen felháboríthatja a Kos egyenessége, törtetése és könnyen konfliktus alakulhat ki az eltérő érzelmi szükségletük miatt. A Bak túlságosan fegyelmezett ahhoz, hogy jó párosítás legyen a Kosnak, aki Kos impulzív, robbanékony.

A Bika nehezen tudja tolerálni az Oroszlánt és a Vízöntőt, ami fordítva is így van. A tüzes és fennhéjázó Oroszlán túl kemény lehet a Bikához, aki szereti konfliktusok nélkül élni az életet, lágyabb, és nem elsődleges számára az önérvényesítés. A második csillagjegy, akivel baj lehet, a Vízöntő. A személyiségük túl távoli egymástól.

Az Ikrek kerülje el a Skorpiót és a Nyilast, ha nem akar zűröket. A Nyilas szereti a nagyobb képet nézni, míg az Ikrek a dolgok apró finomságai közé fókuszálnak, mindent ízekig elemeznek, kibeszélnek. Energiáik összeütköznek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Az Ikrek szeretik az embereket, és az egyik legnagyobb társasági életet élik. A Skorpiók többsége viszont kevés, stabil barátságot tart és rejtetten járja a világot. Ők távol maradnak az alkalmi kapcsolatteremtéstől és az értelmetlen fecsegéstől.

A Mérleg csillagjegyűek szeszélyesek és bizonytalankodók, és ez az egyik dolog, ami a Szüzek idegeire mehet. Külső szemlélőként szórakoztatónak tűnhet, ám a Mérlegek nagyon sok időt lamentálnak, miközben a Szűz a hatékonyságáról ismert. A harag tartása jelentős akadályt jelenthet a Mérlegek és a Rákok között is, nehezen jönnek ki egymással.

Borítókép: Unsplash