Barion Pixel 6 híresség a Skorpió jegyében született – ezért ideje ünnepelni őket – Coloré

6 híresség a Skorpió jegyében született – ezért ideje ünnepelni őket

2023. 10. 28.

A legsötétebb vízjegynek titulált Skorpió sok híresség jegye is, akik rácáfolnak arra, hogy félnünk kellene ettől a zodiákustól.

Ideje megünnepelni a Skorpiókat, hiszen elérkeztünk a nyolcadik állatövi jegy időszakába. Sorra ünneplik szülinapjukat az ebben a Nap jegyben születettek, és így tesznek a hírességek is, akik Skorpiók. November 21-ig övék a reflektorfény! Vajon melyikre jellemzőek abszolút a sötét és szexi csillagjegy sztereotip vonásai, és melyikük az, aki nagyon elüt a többitől?!

Ryan Reynolds

A szexi és vidám színész egy igazi fenegyerek, akinek a szeme sem áll jól. A Deadpool megformálója tisztes férj és családapa, ugyanakkor felesége, Blake Lively és közte mindig forr a levegő. Szexuális vonzásuknál már talán csak csípős humoruk erősebb.

Katy Perry

Október 25-én született, így a Skorpió Mérleg felé eső spektrumán áll. Katy-re jellemző is a nagy érzelmi mélység, az igazság és igazságosság utáni vágy. Édesanyaként igazán karakán, Orlando Bloommal pedig maximálisan érzéki párost alkotnak.

Katy Perry
Forrás: Northfoto

Julia Roberts

A színésznőről biztosan nem a sötét oldal vagy a bosszúvágy jut eszünkbe. Sokkal inkább a derű, az állandó vidámság és kedvesség. Azt azért ne feledjük, Micsoda nő volt ő…vagyis az érzékiség nagyon is az ő asztala.

Matthew McConaughey

Maximalista és nem ismer lehetetlent. Minden akadályt legyőz és önmagát is képes mindig túlszárnyalni. Ez a hihetetlen belső erő az egyik nagy pozitívuma a Skorpióknak. Emellett pedig jó csípős a humora is.

Matthew Mcconaughey, skorpió
Forrás: Northfoto

Kris Jenner

A Kardashian mama már ránézésre sem tartozhat más zodiákus alá. Pillantása egyszerre szexi, tekintélyt parancsoló és kissé vérfagyasztó. Lehet vele viccelődni, de az biztos, hogy mindig ő nevet a végén. A birodalma, amit felépített, ékes bizonyítéka annak, hogy előtte nincs akadály.

Ryan Gosling

Olyan szexuális kisugárzása van, hogy nők milliói imádják – akkor is, ha rózsaszín Ken babaként látható. Gosling egy lángelme, ami szerepeiben is megmutatkozik, nagyon tudatos ember, és a családjáért mindent megtenne.

Borítókép forrása: Unsplash