Barion Pixel 5 csillagjegy páros, akik nem tolerálják egymást – Coloré

5 csillagjegy páros, akik nem tolerálják egymást

2022. 02. 20.

Csillagainkban a hiba? A csillagjegyünk oka lehet annak, ha bizonyos emberekkel minden igyekezetünk ellenére sem jövünk ki.

Vannak emberek, akik mágnesként vonzzák egymást, ugyanakkor az is megesett már, hogy egy teljesen új ismeretség volt számukra olyan, mintha évtizedek óta tartana.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Másokat viszont – bár semmi rosszat nem tettek – képtelenek elviselni. Min múlhat ez? Alighanem a rezgéseken és a személyiségünkön. Ezt pedig egyértelműen köszönhetjük a csillagoknak is.

Szűz-Rák

A Szűz csillagjegyűek általában a Rákokkal értik meg nehezen magukat, mivel a Szűz gyakorlatias, pörgős, mindent megtervez és megszervez, erős akaratú és gyakorlatias, a Rák ezzel szemben az érzelmeire hagyatkozik.

Kos-Halak

A Kosok tüzessége nem kompatibilis a Halak nyugodtságával és lassúságával. A Kos jegyűek türelmetlenek, esetleg forrófejűek, néha sértőek is, és halálra idegesítik őket azok a jegyek, akik a “lassú víz, partot mos” elvét követik.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg-Skorpió

A Mérlegek és a Skorpiók sem jók csapatban. A Mérleg törekszik az egyensúlyra, nehezen konfrontálódik, keresi a különböző oldalak érveit és igyekszik egálba hozni a dolgokat. A Skorpió nem jön valakivel ki, azt közli, és nem bánja, ha van egy kis dráma körülötte.

Vízöntő- Bika

A Vízöntők nagylelkűek, és mindenüket megosztják, illetve szeretnék, ha béke és harmónia uralkodna a bolygón. Nem helyezik a saját érdekeiket előtérbe, épp ezért nem értik meg az egocentrikusabb Bikákat.

Bak-Bika

A Bak és a Bika is eltökélt, önfejű, makacs, de mégsem azonos tempót diktálnak. A Bak általában nagy ugrásokkal haladna előre, a Bika viszont megfontolt, határozott, de lassú. Hiába lehet közös céljuk, az oda vezető úton gyakran idegesítik egymást.