Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akik titokban “mindenkit” gyűlölnek – Coloré

3+1 csillagjegy, akik titokban “mindenkit” gyűlölnek

2023. 08. 10.

Talán erős ezt állítani, de ezek a csillagjegyek elég sok hibát találnak embertársaikban és nem is nagyon tolerálják.

A mizantrópok azok az emberek, akik valósággal ki nem állhatják embertársaikat és ha lehet, el is kerülik őket jó messzire. Belekötnek másokba, szólnak a szomszédnak, ha az zajong, gúnyos vagy gonosz megjegyzéseket tesznek, rosszmájúan elégedettek, ha valakit kár ér, és még sorolhatnánk. Az ilyen emberek általában boldogtalanok, lelkileg nyomorultak, és ezért kivetítik érzéseiket a külvilágba.

Olyan is előfordul, hogy valaki túl érzékeny, ezért, hogy mások ne bántsák, inkább eltaszítja az embereket. Ők is afféle embergyűlölők, de más okból. Ez persze lehet egy adott életszakasza valakinek, de sajnos többeknél személyiségvonás. Habár nem jelenthető ki általánosan, hogy bizonyos csillagjegyek mizantrópok, egynémelyik között túl sok az ilyen ember. Lássuk, melyek ezek!

Bak

A Bakok titokban nagyon tudják utálni az embereket, ha azoktól sok eltiprást kapnak, vagy ha megkérdőjelezik például a szakértelmüket. A Bakok tudják, mit csinálnak, így nem kell őket minden lépésüknél figyelni. Megbízható és szorgalmas csillagjegyek, ezért ha mikromenedzselés szintje alá taszítják őket, ingerültté és mogorvává válnak. Gyűlölik a kéretlen véleményeket és tanácsokat és azokat, akik ilyeneket osztogatnak.

csillagjegy, utálat
Forrás: Unsplash

Vízöntő

A Vízöntő jegy elfogadja az embereket olyanoknak, amilyenek. Tiszteli az őszinteséget, nyíltságot, és nagyon nem bírja a hamis embereket. Ha valaki álságos, vagy hazugságon kapja, a Vízöntő gyanakvó lesz, hogy vajon mit rejteget a másik. Azokra is rosszul reagálnak, akik megpróbálják megváltoztatni őket, hiszen ők is a teljes elfogadásra vágynak. A Vízöntő nem változik meg, ha pedig valaki nyomást gyakorol rá, annak keményen visszaüt.

Bika

Titokban gyűlöli azokat az embereket, akik túlságosan magabiztosak és önteltek, felfordul a gyomra az ilyesmitől és ki is mutatja azt. Az önszeretet és önismeret rendjén van, ezzel a Bikák is rendelkeznek, de a sznobság és a túltolt önfényezés már rosszallást vált ki náluk. Ha valaki kérkedő egy Bikával szemben, azt nehezen viseli, vagy magában forrong és leírja az illetőt.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

Érzelmes, sérülékeny csillagjegy, aki rosszul reagál a bántásra és egy életre megjegyzi a sérelmet. Ha a Rák érzéseit félresöprik, ha kijátsszák őket, megcsalják vagy nem becsülik, képesek egy egész életen át gyűlölni azt az embert teljes szívükből. Ez a csillagjegy nem teszi túl magát egykönnyen a dolgokon.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-utalnak-mindenkit/