Barion Pixel 3 csillagjegy, akik zseniálisan jók a randizásban – Coloré

3 csillagjegy, akik zseniálisan jók a randizásban

2024. 04. 06.

Ezekkel a csillagjegyekkel mindenképp élmény a találkozgatás, akkor is ha nem lesz belőle kapcsolat, mert feledhetetlen a társaságuk.

Egy randizás mindig élmény, persze nem mindig jó élmény. A csillagjegyek között akadnak olyanok, akik imádnak randizni, új emberekkel megismerkedni, flörtölni, kimozdulni és kapcsolódni. Más személyiségek viszont elég horror találkozókat képesek összehozni, nehéz őket a gubójukból kihámozni és nem feltétlen pozitív nyomot hagynak a másikban.

csillagjegy
Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Az interperszonális dinamikánk ott van kódolva a csillagjegyünkben, így elég nehéz változtatnunk azon, hogyan is lépünk kapcsolatba a világgal és más emberekkel. Vannak, akik a tüzet keresik, mások a stabilitást, megint mások a misztikumot. Lássuk, mely csillagjegyek nyújtanak maradandó randi élményt!

Kos

Életvidám és az impulzivitásáról ismert, aki egy randi alkalmával máris lehengerelne, ledöntene a lábadról. A Kos nem viselkedik alázatosan, hiszen a Mars, a cselekvés bolygója uralja. Elég gyorsan beleszeretnek valakibe, és nem félnek ezt tudatni, ami egy félénkebb vagy lassúbb csillagjegynél vörös zászlót eredményezhet. A Kos a randizásba sem túl türelmes, ezért mindig meglepetéseket okoz, olykor vicces pillanatokat okoz a lehengerlő stílusa, így feledhetetlen, de nem feltétlen nyerő.

Ikrek

Beszédes, spontán és vidám jegy, akik a randi alkalmával is sokat kommunikálnak. Bárkiben szimpátiát ébresztenek, akkor is, ha a szándékuk nem is olyan komoly. Az Ikrek csábítási technikája is a beszédben rejlik. Nagyon energikusak, folyamatosan cselekvésben vannak, a legmerészebb dolgokat is kipróbálnák egy randi alkalmával, ezért öröm velük időt tölteni. Aki csendes, meghitt, lassú tempóra vágyik, az viszont nem jó párosítás velük.

Mérleg

Aki intellektuális, romantikus kapcsolódásra vágyik, az randizzon Mérleggel! A harmóniára törekvő csillagjegy figyel a partnerére, szeretné meghódítani, lenyűgözni, és ehhez mindenféle különleges programot kitalál. A velük töltött idő olyan, mint egy romkom mozi, csak szeressük az effajta szirupos dolgokat. Nehezen viselik a konfliktust, a konfrontációt, így a randik előrehaladtával lehetnek furcsa húzásaik, amikor érdemes őket figyelmeztetni: a legjobb az őszinteség.

Borítókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix