Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek a közeljövőben örökre megváltozik az élete – Coloré

3 csillagjegy, akiknek a közeljövőben örökre megváltozik az élete

2024. 04. 03.

A nehéz, viszontagságokkal teli évek mindenkiben sok bizonytalanságot ébresztett. Valaki a pénzügyeit tekintve szorong, valaki pedig a kapcsolatait képtelen ápolni az életminőség folyamatos romlása miatt.

Erre ugyan nincs hatása a csillagjegyünknek, arra viszont igen, hogyan és mikor fordul jobbra a sorsunk. Sőt, még arra is választ adhat, mire számítsunk ennyi kellemetlen hónap után, ha egy kis erőt gyűjtünk és megpróbálunk a jó dolgokra összpontosítani.

Végre beköszöntött a tavasz, ami már önmagában is sok boldogságot ad, hiszen a napsütés, a virágok illata, a jóleső kirándulások mind-mind olyan élményekkel szolgálhatnak, amelyekkel mi magunk is képesek lehetünk tudat alatt fordítani a sorsunkon. Ez pedig 3 csillagjegy esetében, méginkább igaz lesz.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Skorpió

Rengeteg fájdalom és veszteség érte év elején. Szinte a semmiből jöttek egymás után a rosszabbnál rosszabb dolgok, amelyeket az sem tett számára könnyebbé, hogy kénytelen volt elnyomni magában érzéseit. Most viszont vesz az élete egy 180 fokos fordulatot, méghozzá anyagilag és lelkileg is. Sokat fog pihenni az évben, ami által fejlődni is képes lesz. Anyagilag pedig elképesztő áttörésekre kell számítania.

Oroszlán

A tüzes, oltalmazó csillagjegy sosem búsult, bármilyen rosszul is alakult a sorsa. Ám ebben az évben őt is érte olyan, amin nem tudott túllépni. Szerencsére azonban az élet őt is kárpótolja, elsősorban anyagilag. Rengeteg pénzre tesz szert, amivel családtagjait is támogatni tudja.

Nyilas

Az elmúlt évek a Nyilassal sem bántak kesztyűs kézzel. Rengeteg csalódás és anyagi kár érte, ám most a sors mindent visszaad számára, mégpedig egy szerelem személyében. A csillagjegy szülöttei elsősorban az érzelmekből, az érzékiségből merítkeznek, így nincs is tökéletesebb ajándék az égiektől, mint a nagy Ő.

Borítókép forrása: Getty Images