Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy virágzik ki ősszel, méghozzá nyomos okkal – Coloré

Ez a 3 csillagjegy virágzik ki ősszel, méghozzá nyomos okkal

2023. 10. 05.

Vannak emberek, akik tavasszal és nyáron kelnek életre, és vannak, akik teljesen jól boldogulnak ősszel és télen. De vajon mennyire van jelentősége ebben a csillagjegynek?

Bizonyos emberek minden évszakban találnak valami jót és szépet és talán nincs is kedvenc időszakuk. Mások teljesen nyár pártiak. Egyesek a téli időszak szerelmesei és ezzel együtt a téli sportoké. Az átmeneti évszakokat sokan szeretik, mivel ilyenkor nem annyira szélsőséges az időjárás. Az ősz még tartogat melengető napsütést, D-vitamint és ezáltal vidám hangulatot, de a reggelek és esték már csípnek, nagyon üde és friss a levegő, ami teljesen feltöltheti azokat a csillagjegyeket, akiket az őszi napéjegyenlőség energetizálja.

csillagjegy, ősz
Forrás: Unsplash

Az ősz a Mérlegek szezonja, a napéjegyenlőségnek nem feltétlenül van konkrét dátuma, mivel a négy nap egyikére esik szeptember 21. és szeptember 24. között. Lássuk, mely csillagjegyek éltetője az őszi misztérium, a teljes csend és elmúlás előtti időszak!

Mérleg

Természetesen, mint az ősz uralkodó csillagjegye. Az őszi szezon ellenállhatatlan varázsa járja át a Mérleg ereit, méghozzá jó okkal. A Nap az ősz első napján belép a Mérleg jegyébe, és elárasztja energiával a jegy szülötteit. A Mérleg szezon a kapcsolatok kialakításának és a társasági életnek az ideje, megtanulhatjuk, hogyan viszonyuljunk és integrálódjunk a közösségbe. Érdemes ilyenkor sok minőségi időt töltenie partnerével, szeretteivel, kollégáival. Meg kell osztani a törődést és az tovább sokszorozódik.

Skorpió

Nem véletlen, hogy a Halloween a Skorpió szezonjára esik. Ez a jegy az ősz sötétségét és általános titokzatosságát testesíti meg. Ez a vízjel nagyon félreérthető és lelkileg összetett, mély. Vad és rejtélyes személyisége ellenére mindig van valami igazán varázslatos báj a Skorpióban. Érdekesség, hogy ha két ember érzelmi szinten összekapcsolódik, ez a halál szimbóluma, mivel az egónk már nincs képben, a “mi” felülírja az egyént. A Skorpió arról híres, hogy intenzíven él, és energiája a mélységbe vonz másokat. Novemberben sok szerencsével számolhatnak a jegy képviselői.

csillagjegy, ősz
Forrás: Unsplash

Nyilas

Ennek a változékony jegynek a tüze nem felégető, sokkal inkább fény, ami összehozza az embereket. Például gondoljunk egy nagy máglyára a tengerparton, barátokkal és családtagokkal körülvéve – ez a Nyilas jegyű ember. Ősszel a jegy szülöttei intenzívebben találkoznak az élet igazságaival, fel is tárják azokat, akár szembesítenek is másokat vele. A Nyilas már előkészíti a vidám ünnepeket is, majd átadja a helyet a nyugalomnak.

Borítókép forrása: Unsplash