Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akiknek 2023 ősze pénzesőt ígér – Coloré

3+1 csillagjegy, akiknek 2023 ősze pénzesőt ígér

2023. 09. 30.

Lottó nyeremény, fizetés emelés, új pozíció, öröklés vagy épp egy game show; számos módon juthatunk nagyobb összeghez hirtelen. De vajon, melyik csillagjegynek lesz ekkora szerencséje?

Ki ne vágyna arra, hogy simán az ölébe hulljon egy nagyobb összeg, ahelyett, hogy kínkeserves munkával összegyűjtse az évek során? 2023 ősze nem csak napsugaraival kedveskedik számunkra, de néhány csillagjegynek komoly pénzesőt is ígér az októberi hónap. Ahogy a nap erősen aranylik, úgy fognak a dollárjelek is megjelenni a szemük előtt, ha ügyesek és jól odafigyelnek a lehetőségekre.

Z generáció, pénzügyi tervezés
Forrás: Unsplash.com

Skorpió

A mindig tettre kész csillagjegy imádja, ha anyagi biztonságban van, hiszen rengeteg álma és vágya van, amit sötét kis eszközeivel megvalósíthat. Számukra a piszkos pénz sem feltétlenül megvetendő, de leginkább a gyorsan megtérülő, nagy hozamú befektetéseket kedvelik. A Skorpió most olyan új ismeretségre tehet szert az ősszel, ami jelentős anyagi gyarapodással kecsegtet.

csillagjegy
Forrás: Evgeniy Skripnichenko / Getty Images

Oroszlán

A csillagjegy képviselői szeretik, ha velük foglalkoznak, ha sütkérezhetnek a rivaldafényben. Ehhez persze kell a jó megjelenés, a drága holmik, akarnak és szeretnek utazni, rendezvényekre járni. Az Oroszlánok jövője most egy olyan szereplési lehetőséget tartogat, ami nemcsak az egójuknak kedvező, de a pénztárcájuknak is.

Ikrek

A cserfes Ikrek nagyszerűek abban, hogyan kössenek új barátságokat, ismeretségeket, de a pénzzel már nem bánnák ilyen ügyesen. Oda kell figyelniük és hallgatni egy náluk okosabb emberre, aki szakmai segítséget fog nyújtani számukra, hogy rendbe tegyék meglévő pénzügyeiket, befektetéseiket és biztosításaikat. Legyenek nyitottak!

Z generáció, pénzügyi tervezés
Forrás: Unsplash.com

Vízöntő

Személyes okból kifolyólag a csillagjegy képviselői most jelentősebb pénzhez juthatnak. A csillagok persze titkolóznak, de elképzelhető, hogy régi adósságot fizetnek ki számukra, de sajnos az is, hogy valaki után örökölnek.

Borítókép forrása: Unsplash