Barion Pixel 4 csillagjegy, akikkel senki sem jön ki a munkahelyén – Coloré

4 csillagjegy, akikkel senki sem jön ki a munkahelyén

2022. 07. 13.

Nem minden csillagjegy jön ki egymással, főleg ha a munkahelyünkről van szó, hiszen időnk nagy részét ott töltjük és ott tud igazán kiéleződni, kivel és miért nem működik a kémia.

A csillagjegyünk nemcsak a munkamorálunkra, hanem a kollégákkal való kapcsolatainkra is választ adhat. Bár általánosítani sosem szabad, való igaz, hogy egyes zodiákusokat valamiért sosem kedvelnek a kollégáik. Sőt, mi több egy idő után ki is utálhatják őket a munkahelyi társaságokból.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

Ez elsősorban 4 csillagjegyre igaz, akik ha jobban odafigyelnek a környezetükre, sokat tudnak változtatni a saját megítélésükön.

Mérleg

A sokszor hiú és néhány esetben kifejezetten nagyképű Mérleg csillagjegy, ha nem is egyből, de idővel szép lassan mindenkit elveszít maga körül a munkahelyén. Az emberek nagy része, ugyanis egyáltalán nem kíváncsi a tökéletes életére és külsejére. Szinte semmi együttérzés vagy csapatmunkára való hajlam nincs benne, ezért jobban teszi, ha tudatosan odafigyel ezekre.

Nyilas

A jegy szülöttei hajlamosak folyton összeszűrni a levet a kollégáikkal, ami sajnos nem egyszeri eset az életük során. Emiatt nagyon rossz megítélésük lesz és az előrelépési lehetőség is elszállhat. Érdemes lenne az érzelmeik helyett néha az eszükre is hallgatni.

Csillagjegy
Forrás: Northfoto

Bak

Bár nagyon szorgalmas és visszahúzódó, szinte soha nem vesz részt semmiben. Ezért gyorsan hátat fordítanak neki a kollégái, ami ugyan nem üti szíven, de érdemes lenne legalább egy embert találnia, akivel tud közösen is együtt dolgozni, hiszen adódhatnak olyan pillanatok az életben, amikor szükség lehet egy bajtársra.

Bika

A Bika általában nagyon népszerű az elején. Nincs olyan ember, aki ne akarná megismerni és a közelébe férkőzni. Ám, ahogy telik az idő, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy csak megjátszotta magát, és egy depresszív és furcsa figurának fogják tartani a munkahelyén.

Ez is érdekelhet:

4 csillagjegy, akiknek sok pénzt hoz a július

A csillagjegyünk már születésünktől fogva nagy hatással van az életünkre, a személyiségünkre és a jövőnk alakulására. Sőt, még abban is fontos szerepet játszik, mennyire vagyunk szerencsés vagy balszerencsés alkatok. A nyár sokak számára hozhat jót, hiszen a meleg idő és a kinti programok a kedvünkre, az élethez való hozzáállásunkra is pozitív befolyást gyakorolnak. Ez pedig a pénzügyeinkre is igaz! Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!