Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy az állatöv mesterszakácsa – Coloré

Ez a 3 csillagjegy az állatöv mesterszakácsa

2023. 06. 13.

Az énekléshez, a festéshez vagy a programozáshoz hasonlóan a főzés is tanulható. De a csillagjegyünknek is sok köze lehet ahhoz, mennyire van hozzá érzékünk.

Theresa Reed asztrológus szerint az állatöv legjobb szakácsaiban két nagyon fontos közös tulajdonság van.

Minden az ételek és a kiszolgálás szeretetén múlik. A csillagjegyek, akik a legjobb szakácsok, egyszerre élvezik a nagyszerű ételeket, de szeretik az embereket is kiszolgálni. Semmi sem okoz nagyobb örömet nekik, mint nézni, ahogyan az általuk szeretett emberek a legkreatívabb főztjüket fogyasztják, amibe szívüket bele tették.

Az állatöv legjobb szakácsai általában érzelmi kapcsolatban állnak az ételekkel és azokkal az emberekkel, akiket kiszolgálnak. Más szóval, nem csak azért főznek, hogy legyen étel. Érzések és szándékok állnak a tetteik mögött, ezért általában a föld és a víz csillagjegyűek a legjobb szakácsok.

Bika

Egy dolog, ami igazán örömet okoz a Bikának, az az, hogy mindenféle ízletes étellel kényezteti magát. És másokat. Reed szerint a Bikák ugyanúgy szeretnek enni, mint másokat etetni. Egy Bika vacsoravendégeként biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb borokkal, egzotikus előételekkel, lenyűgöző főételekkel és természetesen desszertekkel fog vendégül látni minket.

csillagjegy, szakács
Forrás: Unsplash

Rák

A Rákok örömüket lelik abban, hogy meleg és kényelmes otthont teremtsenek szeretteiknek. A Rák jegyűek számára az egyik módja annak, hogy szeretetet mutassanak ki, az ételek elkészítése. Kedvesek, nagylelkűek és vendégszeretőek, számukra az étel adása, elkészítése egy személyes kiteljesedés, ez az egyik szeretetnyelvük.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

A csillagjegy képviselői jártasak a konyhában és perfekcionizmusukról ismertek. Szinte mindenben magas követelményeket támasztanak, beleértve önmagukat is. Így minden ételt pontosan elkészítenek, rendkívül szervezettek és részletorientáltak, könnyedén követik az összetett recepteket. És persze a konyhájukból sem hiányzik semmi. A vendéglátásban is maximalisták, szóval mire odaérnek a meghívottak, minden készen áll a gasztronómiai utazásra.

Borítókép forrása: Unsplash