Barion Pixel Inkább meneküljünk! 5 csillagjegy, akiknek borzalmas randevúzási szokásuk van – Coloré

Inkább meneküljünk! 5 csillagjegy, akiknek borzalmas randevúzási szokásuk van

2023. 07. 29.

Bárcsak át lehetne ugrani azt a pár első kört – vélik sokan, gondolva az ismerkedés nehézkes és kínos pillanataira. Néhány csillagjegy számára azonban tényleg sokkal jobb lenne.

Randevúzni sosem könnyű, ritka aki nem feszül rá, pláne első alkalommal. Még nagyobb kihívást jelent, amikor rájövünk, hogy az egyik furcsaságunk – ami esetleg a csillagjegyünknek is köszönhető – halálosan idegesíti a választott partnert. Rossz randevúzási szokásaink kijavításának első lépése annak felismerése.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

Kicsit túlságosan is kacérkodhatnak a randevúikon, akár a kívülálló emberekkel is, vagyis nem a randi partnerrel. Ez a kedves, nyitottság flörtölésbe csaphat, és emiatt úgy érezheti a partner, mintha nem érdekelné potenciálisan a Bikát. Kihívás, de próbáljon meg arra összpontosítani, akivel van éppen, és ne mindenkivel kedveskedni.

Rák

Túlságosan elmerülhet az érzelmeiben, ami arra készteti, hogy inkább a páncéljában maradjon, mint hogy szembenézzen a való világgal. Ha randevúzás közben marad ilyen zárkózott, azt feltételezheti a másik, hogy nem érdekli.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Hajlamos versenyhangulatot teremteni egy randevún is. Mindig ő akar a legjobb lenni. Ha mesélnek neki egy történetet egy középiskolai drámáról, nem kéne azonnal egy még drámaibb történetet elmesélnie. Meg kell tanulniuk hallgatni is, és nem egyből kontrázni, emelni a tétet.

Szűz

Szuper intellektuális csillagjegy és van egy kis sznob oldala is, amitől úgy érezheti a randi partner, hogy ő nem ér fel a Szűzhöz. Mindannyian tudjuk, hogy rendkívül okosak, de nem kell Sartre-t idézniük, hogy ezt a másik tudomására hozzák. Inkább próbáljanak meg közös érdeklődési köröket találni a jövendőbelivel.

Bak

Csak azokkal akarnak randizni, akik a “szintjükön vannak”, így kicsit kemények, és esélyt sem adnak olyannak, akivel pedig lehet, hogy szerelembe eshetnének. A jelenben kell maradniuk, élvezni a pillanatot, és nem azon kattogni, hogy vajon a jövőben elég anyagi és társadalmi nívót hozhat-e az adott partner.

Borítókép forrása: Unsplash