Barion Pixel 4 csillagjegy, akik képtelenek a fogyásra – Coloré

4 csillagjegy, akik képtelenek a fogyásra

2022. 02. 21.

A genetikánkban vagy a csillagjegyünkben keresendő az oka annak, hogy vannak, akik szilárdan végig visznek egy diétát, mások meg mindig belebuknak? Íme a válasz!

Akadnak olyan szerencsés emberek, akik bármit és bármennyit ehetnek, nem híznak el, amihez sok köze van a géneknek, az életmódnak és természetesen a csillagjegyeknek is…

Csillagjegyek 1
Forrás: Unsplash

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne kéne törekedni az egészséges táplálkozásra. Bizonyos csillagjegyek nem feltétlenül a nehéz genetikájuk miatt, sokkal inkább a hebrencsségük, a rossz kitartásuk és a kevés akaraterejük miatt buknak el a fogyókúrákban.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

A Nyilas imádja élvezni az életet, ami jár az jár alapon szeret habzsolni. Ha pedig szembe jön vele a kísértés, nem áll neki ellen.

A Rák mindig nagyon lelkesen veti bele magát a fogyókúrás trendekbe, de mivel érzelmi alapon létezik, könnyen meginog és feladja az álmait. Ezekben a dolgokban nem túl kitartó, főleg, ha valamilyen negatív érzelem éri.

A Mérleg is meglehetősen érzékeny jegy, tipikus „bánatnassoló”. Ha baja van, evéssel jutalmazza magát, és olyankor semmi sem érdekli, hiszen az önsajnálata erősebb, mint a késztetés, hogy leadjon pár kilót.

Az Oroszlán érdekes személyisége sem összeegyeztethető a diétázással. Nagyon elszántak tudnak lenni, ha a testükről van szó, de ha valami eltereli figyelmüket, akkor hajlamosak az ellenkező irányba rohanni. Pontosabban feladni a kitűzött céljaikat.