Barion Pixel 4 csillagjegy, akik mindenkit kihasználnak – Coloré

4 csillagjegy, akik mindenkit kihasználnak

2021. 12. 20.

Mindannyiunknak akadt olyan ember az életében, aki inkább csak elvett, semmint adott. Ezeket az embereket legtöbbször az érdek vezérli és csak addig vagyunk jók nekik, amíg meg nem kapták, amit akartak.

Bármilyen furcsa, ennek sok köze lehet a csillagjegyünkhöz is. És bár sosem szabad általánosítani, egyes csillagjegyekkel mégis érdemes vigyázni, mert bennük jóval nagyobb hajlam van arra, hogy kihasználjanak másokat.

Mindenkit kihasználnak ezek a csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Mérleg: A jegy szülöttei kifejezetten ravaszak, ha arról van szó, hogy a saját akaratukat érvényesítsék. Ehhez pedig minden eszközt képesek felhasználni. Nem riadnak vissza attól, hogy manipulálják azokat, akik viszont őszintén közelednek feléjük. Talán ezért is olyan nagy csalódás sok embernek, amikor nyilvánvaló lesz számukra, hogy bizony csak az érdek vezérelte a Mérlegeket.

Rák: A Rákok alapvetően érzelmesek és családcentrikusak, ám még saját hozzátartozóikban is képesek meglátni a lehetőséget. Ez még önmagában nem lenne rossz, ugyanakkor láthatatlan energiavámpírokként tudnak viselkedni, ami azt jelenti, hogy csak addig hajlandóak együtt lenni valakivel vagy szeretetet mutatni felé, amíg erővel tölti fel őket.

Ikrek: Nem hiába nevezik őket kétarcúaknak, hiszen egyik percben még önzetlenül segítenek, a másik percben pedig kiderül, hogy mindvégig csak az érdek vezérelte őket. Sőt, ha ez nem lenne elég úgy fordítanak utána hátat még a legjobb barátaiknak is, mintha soha nem is ismerték volna őket.

Szűz: Igen szeszélyes és furcsa természetűek, akik nem tudatosan ugyan, de hajlamosak kihasználni másokat, azért hogy jobban érezzék magukat. Nagy mártírokként leginkább a saját problémáikkal vannak elfoglalva és elvárják, hogy ezt mások is így gondolják.