Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek 2022 igazi csodákat tartogat – Coloré

3 csillagjegy, akiknek 2022 igazi csodákat tartogat

2021. 12. 28.

Az új évbe való átlépésnek van valami misztériuma, ami még a legszkeptikusabb csillagjegyekben is ébreszt némi reményt.

Sokan fogadalmakat tesznek az ünnepek után, a rutinosabbak viszont tervet készítenek az újévre, amibe lejegyzik a fő céljaikat, azokat részcélokra, megvalósítható feladatokra bontják, esetleg saját motivációs üzeneteket helyeznek el maguk számára.

Csillagjegyek 2022
Forrás: Pexels

Mindenképpen van asztrológiai jelentősége az új évbe lépésnek, hiszen annak is ad egy lehetőséget a megújulásra és a váltásra, aki alapvetően nem hisz benne.

Kos: A jegy szülöttei mindig a célon tartják a szemüket és gőzerővel hajtanak előre. Ez nem azt jelenti, hogy a Kosok nem inogtak meg az elmúlt két év viszontagságai miatt, de mindig megtalálják azt a kis kapaszkodót, amivel végül átlendülnek az akadályokon. Ez nem lesz másként 2022-ben sem, éppen ezért az óévben kitűzött, de kissé megcsúszott nagy céljaikat biztosan be fogják húzni az újévben. Mert nincs számukra más alternatíva, mint a győzelem.

Skorpió: Ez az impulzív jegy általában nagy dolgokra vágyik: elsöprő szerelemre, gazdagságra, fényes karrierre. Forrófejűek, ezért bizonyos helyzetekben elveszthetik az uralmat, de a Skorpió elpusztíthatatlan, minden körülmények között feltalálja magát és harcol, éppen ezért 2022-ben is töretlenül halad majd az álmai felé. Az új évben lehetősége lesz kiköszörülni a csorbát, egyenesbe hozni a 2021-ben vétett hibákat.

Bak: 2021 küzdelmes volt a Bakok számára is, hiszen mind családi életükben, mind munkahelyükön sok kihívás várta őket. Szeretnek tervezni, szervezni és, amit elhatároznak, annak úgy is kell lennie, ennek ellenére ebben az évben nem minden volt számukra sem “egyenes”. Kitartásuk és akadályt nem ismerő habitusuk miatt azonban 2022-ben a legnagyobb álmaik is valóra válhatnak, mert a jövő évben végre különösen erős bolygó állások várhatóak.