Barion Pixel 3 csillagjegy, akiket tűzbe hoznak otthonuk őszi színei – Coloré

3 csillagjegy, akiket tűzbe hoznak otthonuk őszi színei

2021. 09. 28.

Ki ne szeretné beköltöztetni otthonába az őszi fák lombjainak színkavalkádját? Azonban van három csillagjegy, akiket lehengerlő energiákkal ruháznak fel az otthonukban felragyogó piros, sárga és narancs árnyalatai.

Kos – Tüzes piros

A szenvedélyes, energikus, és olykor makacs kos jegyűek született vezetők, akiknek lételemük a verseny és minden kalandra kaphatóak. Végtelennek tűnő energiáját pedig mi sem táplálhatná jobban, mint az ősz legtüzesebb színe: a piros. Ezért aztán érdemes otthonába is becsempésznie egy-egy díszpárnán, bútoron és néhány apró kiegészítőn. Hogy ne váljon túl egyhangúvá és monotonná a dekoráció, vegyítsünk hozzájuk mély bordó és marsala árnyalatokban játszó kiegészítőket is. És ha nem tudunk vele betelni, ragadjunk bátran ecsetet: azonban a tiszta, élénk piros helyett válasszunk inkább egy sötétebb tónusú, burgundiba hajló árnyalatot a falra, mely a hálószobában kimondottan jótékony hatással bír majd.

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Oroszlan Kos Otthon Osz Szinek Lakberendezes 3
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Ikrek – Aranyló sárga

Mondhatni dupla személyiséggel bírnak az ikrek csillagjegy szülöttei, akik egyszerre élénkek és beszédesek, természetüknél fogva társaságkedvelőek, ugyanakkor mégis higgadtak és átgondoltak, ha a helyzet úgy kívánja meg. A sárga fényes, vidám és ragyogó színe pedig tökéletesen hasonló az ikrek habitusához, így elmaradhatatlan színfoltja otthonának. Elég meghinteniük vele dolgozószobájukat és máris tettre készen állnak majd a következő megoldandó feladat előtt, hiszen a sárga inspirációval és eredeti gondolatokkal látja el az ikrek jegyűeket. Azonban ne vigyük túlzásba, mert nagy mennyiségben könnyen zavaróvá válhat.

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Oroszlan Kos Otthon Osz Szinek Lakberendezes 1
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Oroszlán – Égetett narancs

Nemcsak az állatok, hanem a csillagjegyek királya is az oroszlán, amely jegy szülöttei mágneses vonzerővel vívják ki maguknak a figyelmet. Akkor érzik magukat igazán elemükben, amikor utazhatnak, egzotikus tájakon járhatnak. Ez, valamint kifinomult stílusérzékük hozzájárul ahhoz, hogy szívük hevesebben kezd verni egy mediterrán, vagy japandi stílusú otthon láttán – kiváltképp, ha az a narancs árnyaltaiban pompázik. Egy szemrevaló ülőgarnitúrán is visszaköszönhet ez a szín, azonban rengeteg lehetőséget tartogatnak számukra az olyan belsőépítészeti elemek, mint egy téglafal, vagy a terrakotta burkolatok.

Ezoteria Csillagjegy Ikrek Oroszlan Kos Otthon Osz Szinek Lakberendezes 2
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix