Barion Pixel Fel fogunk fordulni a melegtől – Coloré

Fel fogunk fordulni a melegtől

2023. 06. 16.

Június közepével megérkezik az igazi nyári meleg, úgyhogy irány a strand!

Szombaton a reggeli órákban felhős időre ébredünk, helyenként az eső kopogását is hallhatjuk. Az északnyugati szél erős lesz, ennek megfelelően a reggeli hőmérsékletet alacsonynak érezhetjük, de jellemzőbb lesz a 14-16 fok. Nappal már kellemes 22-28 fokot mérhetünk.

Vasárnap már több napsütés várható, csak itt-ott lehetnek felhők az égen. Északkeleten kialakulhatnak záporok, de nem ez lesz az általános. A hőmérséklet hajnalban 10-17 fok lesz, nappal pedig már a 30 fokot is elérheti! – sírja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Hétfőn az egész országban napos idő lesz, csapadékra nem kell készülnünk. A szél gyengül, a hőmérséklet pedig már a reggeli órákban is 18 fok lehet, nappal pedig 27-31 fokot mérhetünk!

Kedden folytatódik a napos, meleg idő. Bár enyhén felhős lehet az ég, és északkeleten lehetnek futó záporok, a hőmérséklet egyre melegebb lesz. Reggel 14-19 fok mérhető, nappal pedig akár 34 fokig is felmehet a higanyszál!

Szerdán is sokat fog sütni a nap. Bár kialakulhatnak gomolyfelhők, jól fog esni egy-egy hűsítő zápor. A reggeli és esti órákban is kifejezetten meleg, 19-24 fok lesz, nappal pedig már 35 fok is lehet!

A fentiek fényében ne felejtsünk el védekezni a napsugarak ellen, és használjunk naptejet bőrünk védelme érdekében!

Nyitókép forrása: Unsplash
/egeszseg/test-es-lelek/fel-fogunk-fordulni-a-melegtol/