Barion Pixel Apák napja: 9 ütős programötlet – Coloré

Apák napja: 9 ütős programötlet

2023. 06. 12.

Az anyák napja teljesen természetes sokaknak, még az apák napját sokszor elfelejtik az emberek, vagy nem is tudnak róla. Pedig létezik, június 18-án ünnepeljük. Összeszedtük néhány programötletet, amivel te is meglepheted az apukádat ezen a napon.

1. Vegyetek részt egy történelmi túrán

Ha apa a történelem szerelmese, keress olyan történelmi helyszíneket, amelyek túrákat kínálnak. Így nemcsak együtt tölthettek egy kis időt, beszélgethettek, hanem új információkat is megismerhettek és kimozdultok egy kicsit.

2. Irány a versenypálya apák napján

Tedd emlékezetessé június 18-át egy barátságos gokartversennyel. Néhány kör után már egészen profik lehettek, és versenyezhettek. Mindenképpen adj egy kis előnyt apának – elvégre ez az ő különleges napja.

3. Menjetek el egy autókiállításra

Talán nem ez a kedvenc időtöltésed, de az apukád biztosan értékelni fogja, hogy megnézed veled a kedvenc modelljeit és hagyod, hogy sztorizzon róluk.

apák napja
Kép forrása: svetikd / E+ / Getty Images

4. Vidd el egy gasztronómiai fesztiválra

„A férfi szívéhez a hasán át vezet az út.” Legyen szó food truckokról, főzőversenyről, egy gasztronómiai fesztivál tökéletes program minden ínyenc apuka számára. Választhatsz, hogy többféle konyhát néztek és kóstoltok meg, vagy összpontosíthatsz a kedvencére!

5. Segíts apának lemosni az autót

Ha idén napsütéses és napfényes lesz az apák napja, akkor ez a tökéletes alkalom az autómosásra. Hogy még szórakoztatóbb legyen, tölts fel néhány lufit vízzel, és ragadj vízipisztolyt, hogy vízi csatát is csinálhatsz belőle.