A 4 legsikeresebb szupermodell elárulta szépségének titkát

2022. 02. 22.

A kifutón és reklámfotókon makulátlannak tűnő szupermodellek bőre irigylésre méltó, pedig gyakran ők is megküzdenek azért, hogy arcuk üde és bájos legyen.

Az biztos, hogy a szupermodellek élete csak kívülről csillogás, hiszen a kifutón való szereplésük egyik feltétele a hibátlan alak és bőr, amit csak kemény munka árán képesek megtartani.

Szupermodellek
Forrás: Northfoto

Ám, érdekes módon a drága kezelések és szépészeti műtétek mellett olyan lenyűgöző szupermodellek is akadnak, akik az egyszerű, de nagyszerű praktikákban hisznek…

Sara Sampaio

Sara Sampaio rengeteg vizet iszik, mivel számára a hidratáltság a legfontosabb. Mindig használ hialuronsavas szérumot, C-vitamin szérumot, és az időjárás függvényében cseréli a hidratálóját. Ha száraz az idő, akkor nagyon gazdag hidratálót visz fel a bőrére, ha párásabb, akkor valami könnyebb állagút. Minden este eltávolítja a sminket, bőrradírt pedig csak ritkán használ.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio az arctisztítás után minden nap hialuronos szérumot használ, mivel ez egészséges fényt kölcsönöz bőrének, a nedvesség visszatartására pedig egy zselés krémet használja.

Miranda Kerr

Miranda Kerr sosem fekszik le sminkben, ez szigorú szabály nála. Hisz a növények erejében, ezért kurkumás hámlasztó maszkot és gyömbéres hidratálót használ. Fürdéskor pedig borsmenta olajat tesz a vízbe. Bőre egészségének megőrzésére reggelente, éhgyomorra zellerlevet iszik.

Victoria's Secret Fashion Show In New York
Forrás: Northfoto

Heidi Klum

Heidi Klum is hisz a belülről kifelé elvben, ezért elsősorban a táplálkozására és a folyadékpótlásra figyel. Ezen felül nem használ sem tonikot, sem arclemosót, de arcolajat és hidratáló krémet annál inkább, hogy táplálja bőrét. Hetente egyszer pedig bőrradíroz.

Jean Campbell

Jean Campbell hetente kétszer használ LED maszkot, hathetente rendszeresen jár arckezelésre. A termékek közül a mézes arcápolókra esküszik. Hisz a kriogolyócskákban, melyek hűtve fiatalítják meg bőrét.