Barion Pixel Szemmel látható változás már 14 nap alatt – Viszlát ráncok, helló feszes, ragyogó és élettel teli arcbőr (x) – Coloré

Szemmel látható változás már 14 nap alatt – Viszlát ráncok, helló feszes, ragyogó és élettel teli arcbőr (x)

2024. 04. 16.

Egészséges, feszes és vitaminnal teli bőr, ezt ígéri és adja a BABOR 14 napos fiatalító szérumcsomagja. A Coloré írója, Bécsi Éva 2 héttel az ampullakúra utáni tapasztalatait osztja meg az oldal olvasóival.

Az örök fiatalság titkát évezredek óta kutatjuk, és ugyan még senki sem találta meg azt a csodaszert, ami megállítja az idő múlását, aggodalomra még sincs semmi okunk. Hiszen csupán 14 nap elegendő ahhoz, hogy a tükrünk reggelente azt harsogja, hogy mi vagyunk a legszebbek a vidéken. Emlékeztek? Ezzel kezdetem a múltkori naplóbejegyzésemet, ahol egy különleges termékcsaládot próbáltam ki, ami valóban csodákat művelt az arcommal.

Ráncok el, feszesebb bőr

Felvetődik a kérdés, vajon mire elegendő 14 nap? Ha józan ésszel gondolkodunk biztos, hogy az első gondolatunk az lesz, hogy semmi világmegváltóra nem lehetünk képesek két röpke hét leforgása alatt, hiszen annyi stressz, káros környezeti hatás éri a bőrünket. Tévedés! Ugyanis a BABOR 14 napos ampullakúrája után a szemünk láttára újul meg az arcbőrünk.

Mindenképpen a saját bőrömön akartam megtapasztalni azt, amit a BABOR ampullakúrája ígér, ezért magát a csodát várva kentem magamra miden áldott nap az aznapi ampullába zárt hatóanyagot. Már az ampullák használata alatt is kiderült, hogy ez a termék az idei tavasz kötelező szépségápolási darabja. Hiszen amellett, hogy minden bőrtípus bátran, irritáció nélkül használhatja olyan hatóanyagokkal, vitaminokkal, tölti fel a bőrt, amiknek a hatása az utolsó ampullában található Lift Express intenzív fesztesítő szérum felkenése után akár több, mint tíz nap múlva is szemmel látható.

2
Forrás: BABOR

Két héttel később is feszes, ránctalan bőr

Pontosan 14 nap telt el az szépségelixír kúra befejezése óta, és az intenzív ampullák használata közben tapasztalt üde, feszesség azóta sem hagyott alább, sőt talán csak a kúra befejezése után néhány nappal éreztem igazán azt, hogy új életre kelt az arcbőröm. Az intenzív hidratálás, amit a BABOR Active Night és a Multi Vitamin ampulláknak köszönhettem bársonyosan puhává tették a bőrömet. A 3D Firming és a Lift Express személyes kedvenceimnek pedig a 14 napja tartó extra feszességet köszönhetem. A mimikai és a homlokon megjelenő apró ráncok pedig annyira elhalványultak, hogy már-már elhittem, hogy tényleg sikerült visszafelé forgatnom az idő kerekét.

Kinek kötelező a BABOR 14 napos szépségelixír kúra?

Egyértelmű, hogy mindenkinek, hiszen minden korosztály számára megfelelő segítséget nyújthat ez a csodacsomag. A BABOR 14 napos szépségelixír kúrája tökéletes választás azoknak a fiatal nőknek, édesanyáknak, harmincasoknak, negyveneseknek, dolgozó nőknek, nagymamáknak, egyszóval minden nőnek, aki szeretné felfrissíteni az arcbőrét és el akarja felejteni a megereszkedett tokát, a szarkalábakat, vagy megelőzné az apró mimikai ráncok kialakulását és azok elmélyülését. Vagy egyszerűen csak luxus kényeztetésre, és extra ápolásra vágyik.

Mivel a BABOR 14 napos intenzív ampullakúrája nem más, mint az ampullába zárt szeretet ezért a legjobb ajándék minden édesanya számára. Mivel közeledik az anyák napja érdemes beszerezni ezt a nem mindennapi otthoni használatra készített mégis professzionális ampullacsomagot. Minden édesanya számára a családja a gyermeke, gyermekei a legfontosabbak, de ahhoz, hogy minden nap a maximumot tudják adni, bizony nekik is nagy szükségük van a töltődésre, kényeztetésre. A két hetes intenzív ampullakúra 14 napon át tölti fel az édesanyák arcbőrét és lelkét egyaránt.

FEDEZD FEL!