Barion Pixel „Határozottan kisimult és üde, feszes voltam” – kipróbáltuk a BABOR 14 napos intenzív ampullakúráját (x) – Coloré

„Határozottan kisimult és üde, feszes voltam” – kipróbáltuk a BABOR 14 napos intenzív ampullakúráját (x)

2024. 04. 05.

Mindannyian az örök fiatalság elixírjét keressük és abban reménykedünk, hogy egyszer tényleg megtaláljuk azt a csodaszert, amivel megállíthatjuk az idő múlását. Ez utóbbira ugyan még nem képes semmi, de létezik 14 darab picike ampulla, aminek minden cseppje aranyat ér, hiszen mindössze két hét alatt képes megfiatalítani a bőrt.

A tavasz minden évben a megújulás időszaka, ilyenkor a téli szürkeséget levetkőzve mi magunk is virágba szeretnénk borulni a cseresznyefák virágzása idején. Az évszakváltással nem csak a ruhatárunkat, de a bőrápolási rutinunkat is érdemes újra gondolni, hiszen más hatóanyagokra van szüksége az arcbőrünknek a téli fagyok és a langyos szellővel átitatott napfényes tavaszi napok idején. Ezzel együtt ez az az időszak is, amikor minden porcikánk éhezi és szomjazza a vitaminokat és ásványi anyagokat, nincs ezzel másképp az arcbőrünk sem, hiszen folyamatosan kitesszük az időjárás okozta viszontagságoknak. Itt az ideje, hogy a tavaszt egy tökéletes bőrmegújító kúrával indítsuk.

14 nap alatt fiatalodhat a BABOR-al

Könnyű elveszni a bőrápolási termékek sűrűjében, hiszen a professzionális minőség mellett az arcbőrünk típusa és a korunk is befolyásolja azt, hogy melyik lesz az a termék amitől az arcunk is friss, élettel teli és üde lesz, akár a tavaszi napsugarak. Ha semmiképpen sem akarunk mellé nyúlni, akkor egyetlen dolgot kell tennünk, beszerezni a BABOR 14 napos intenzív ampullakúráját, ami tökéletes megoldás lehet arra, hogy felébresszük az arcbőrünk ragyogását és feltöltsük a sejtjeinket vitaminokkal.

A 14 napos intenzív bőrápolást nyújtó ampullakúra egy gondosan összeválogatott termék, ami ragyogóvá varázsolja a bőrt és már az első napon szemmel látható eredményt produkál. Tagadhatatlan, hogy ez az ampullacsomag az idei év kötelező darabja! Ezt pedig onnan tudom, hogy kipróbáltam és azonnal beleszerettem.

A szépségelixír csomagnak már a csomagolása is annyira szép, hogy amikor először kézbe vettem szinte alig mertem kibontani. A letisztult elegáns doboz azóta is a fürdőszobám polcán hever. Ami még ennél is fontosabb, hogy a tökéletes külső még ennél is tökéletesebb belsőt rejtett; 14 darab, összesen 7 féle ampullát, hiszen minden hatóanyagot két egymást követő napon kell alkalmazni.

2
Forrás: BABOR

Napi kúra, napi változás

Az elixírkúra első és második napja a Hydra Plus-al kezdődött, az ampullában egy vízszerű átlátszó folyadék várt, amit az arcbőrre és a nyakra, dekoltázsra kenve szinte azonnal magába szippantott a bőröm. Én a reggeli rutinomba illesztettem bele és nagyon jól tettem, hiszen a maximális hialuron erő extra nedvességtartalommal töltötte fel a bőrőmet, ami így egész nap feszes és ragyogó volt, sőt még az apró ráncok is úgy eltűntek, mintha ott sem lettek volna. A harmadik és a negyedik napon az Algae Vitalizeré volt a főszerep. Ez már egy sokkal sűrűbb állagú és kissé sötétebb, nem tisztán átlátszó színű gél volt, amit szintén a reggeli arcápolási rituálémba illesztettem be. Még javában élveztem az előző két nap adta feszességet, amit az Algae Vitalizer csak tovább fokozott, ugyanis összetevőinek fő tulajdonsága, hogy nedvességet és vitalitást biztosít az erős mikrobiomhoz. Akár egy láthatatlan védőpajzs, úgy óvta a bőrömet és tette még feszesebbé.

Éjjeli pihenés, nappali vitalizálás

Az ötödik és hatodik napon arra is odafigyeltem, hogy minél hamarabb ágyba kerüljek és igyekeztem mindent megtenni azért, hogy a lehető  legpihentetőbb legyen az alvásom, hiszen elérkeztek az elixírcsomag éjszakai ampulláinak napjai. Az Active Night ampulla egy hófehér színű, kissé sűrű gél, aminek az illata a friss, számomra a tiszta ágynemű illatát idézi meg,  nemhiába éjszakai ampulla. Az aktív koncentrátum képes a bőr regenerálására már egy éjszaka alatt. Másnap reggel ugyan nem lettem újra tinilány, de egy határozottan kisimult és üde, feszes harmincas voltam. Megdöbbentő volt a hatása, képzeljék, még a férjem is észrevette a változást!

A hetedik és nyolcadik nap ampulláival elkezdődött a kúra második hete. A Multi Vitamin ampulla egy híg, kívülről olajosnak ható folyadékot rejtett, amit annak ellenére, hogy éjszakára akartam feltenni valami miatt mégis inkább reggel kínáltam meg vele a bőrömet. Nagyon jól tettem, hiszen azonnal megtapasztaltam, hogy a vitaminpótlás új energiát ad a legyengült bőrnek; friss és ragyogó bőrrel indítottam a napot, még sminket sem tettem fel, annyira élveztem az arcbőröm természetes ragyogását.

3
Forrás: BABOR

Egész napos feszesség és ragyogás

Ha már tökéletes ragyogás, a kilencedik és tizedik nap csak tovább fokozta ezt. Hiszen a Perfect Glow ampullák hűek voltak az elnevezésükhöz. A picit rózsaszínes árnyalatú szérum tökéletes ragyogást és sima, hibátlan bőrt eredményezett, amit egész nap élvezhettem. Őszintén szólva az első két ampulla után ez volt a másik nagy kedvencem. Több litert is magamra tudnék kenni.

A tizenegyedik és tizenkettedik nap a 3D Firming ismételten egy illat mentes, híg átlátszó gélje kényeztette a bőrömet. Azt hittem, hogy a feszességet már nem lehet tovább fokozni.

Szerencsére tévedtem. Az ampulla észrevehetően csökkentette a mimikai ráncokat és extra feszessé tette a bőröm.

A tizenharmadik és tizennegyedik napon egyik szemem sírt a másik nevetett, tudtam, hogy hamarosan véget ér a kényeztetés, de a Lift Express egy tökéletes lezárása volt ennek a két hetes intenzív ampullakúrának. Ahogy a neve is sejteti azonnali hatással eltűntette a megmaradt apró ráncocskákat és feszes egészségtől fényes bőrt varázsolt az arcomra.  

4
Forrás: BABOR

A 14 napos intenzív ampullakúra a lehető legjobb tavaszi megújulás volt, az arcbőröm számára, a hatása azóta is szemmel látható és a tapintása is sokkal feszesebb, üdébb. A BABOR nem csak egy két hetes elixírcsomagot készített, hanem egy tökéletes meglepetést is amivel akár magunkat akár szeretteinket is meglephetjük. Az ampullakúra csodás választás akkor is ha magunkat akarjuk kényeztetni és akkor is ha a közelgő anyák napján az édesanyánkat szeretnénk valami különleges ajándékkal meglepni, hiszen a BABOR intenzív ampullakúrája maga az ampullába zárt szeretet.

FEDEZD FEL!