Barion Pixel Megállította az időt: Így néz ki a Szex és New York sztárja 67 évesen – Coloré

Megállította az időt: Így néz ki a Szex és New York sztárja 67 évesen

2024. 03. 29.

A kor csak egy szám, szokták mondani. De ha a szám egyidejűleg az öregedés nem kívánt jeleit is magával hozza, akkor kezd zavaróvá válni. Az öregedés folyamatát sokféleképp megélhetjük. Kim Cattrall vagyis Samantha harcot vív azzal.

A Szex és New Yorkban vált igazán ismertté Kim Cattrall, aki a szexre folyamatosan kiéhezett Samantha Jones-t alakította.

Samantha
Kép forrása: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

Kim Cattrall és a kor

A most 67 éves színésznő az öregedéssel, a korral kapcsolatos gondolatairól már írtunk. Elmondása szerint nehéz helyzetben vannak a 60+-os nők, hiszen nem szabad elveszíteniük hitelességüket és azon kell dolgozniuk, hogy ne váljanak önmaguk paródiájává.

Insta fotójával bizonyítja, hogy a hetvenhez közeledve is lehet szexi egy nő, még akkor is, ha a dekoltázson és arcon már meg-megjelennek a nem kívánt ráncok.

Szépségtippek Samanthától

Az öltözködés, a smink, az egészséges életmód sokat segít abban, hogy az ember egészségesen tartsa testét és az öregedést is lassítsa, de a Szex és New York színésznője egyáltalán nem titkolja, hogy küzd az öregedés ellen. Azt vallja, hogy ha már valaki szépészeti beavatkozásra szánja rá magát, akkor csakis megbízható szakembert keressen fel. A legfontosabb ugyanis a tetszetős végeredmény.

Nem veti meg a botoxot sem, de mindezt úgy kell kivitelezni, hogy vonásai felismerhetővé tegyék és ha tükörbe néz, akkor saját magát lássa az ember, ne pedig egy torz valakit.

Színésznőként a kinézet különösen hangsúlyos szerepet kap, ezért Cattrall mindent támogat, ami szebbé teszi a nőket.

Nyitókép forrása: Theo Wargo / Staff / Getty Images