Barion Pixel Kim Cattrall szerint 60-as nőnek lenni a „legnagyobb kihívás” – Coloré

Kim Cattrall szerint 60-as nőnek lenni a „legnagyobb kihívás”

2023. 08. 30.

Kim Cattrall a Vogue Greece címlapján szerepel, és interjút is adott a magazinnak, amiben többek között arról beszél, hogy mennyire nehéz 60-as nőnek lenni.

Kim Cattrall a Vogue Greece címlapján

Kim Cattrallről a Szex és New York spin-offjában, az És egyszer csak… sorozatban történt visszatérése miatt beszél most mindenki. A színésznő egy rövid cameóra tért csak vissza hosszas könyörgés után.

Kim Cattrall hihetetlenül néz ki a Vogue Greece magazin két borítóján. A 67 éves színésznő fekete ruhában, feltűnő skarlátszínű köpennyel pózol a New York-i Greenwich Hotel tetején. A második, közeli, fekete-fehér felvételen füstös szemsminkkel látható.

A magazinnak a Hollywoodban öregedő nőkről szólva a következőket mondta:

A magam részéről, egy hatvanas éveiben járó nőként, azt hiszem, a legnagyobb kihívás az, hogy továbbra is relevánsak maradjunk, hogy dolgozzunk, hogy képesek legyünk közvetíteni egy üzenetet

– mondta.

Majd arról beszélt, hogy minden problémája ellenére az édesanyja a példaképe.

Mindig is édesanyám volt a példaképem. Bár soha nem tudott olyan munkához jutni, ami boldoggá tette volna, és hosszú időn keresztül depressziós és magányos volt, de soha nem veszítette el a makacsságát.

Kim Cattrall
Kép forrása: Dia Dipasupil / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Cameózott az És egyszer csak… sorozatban

Kim Cattrall, aki a hónap elején ünnepelte 67. születésnapját, május végén sokkolta a Szex és New York és az És egyszer csak… rajongóit, amikor március közepén titkos cameót forgatott, méghozzá úgy, hogy nem lépett kapcsolatba egyetlen szereplővel sem.

A spin-off sorozatban eddig nem szerepelt, de premierjében elhangzott, hogy Samantha Londonba költözött. Samantha visszatérése egy telefonhívás formájában érkezik, amit Carrie-hez intéz, és az évadfináléban történik.

Carrie hazaérkezik, telefonon beszél Aidennel (John Corbett), hogy megnézze, hogy van, miután visszasietett Virginiába, miután megtudta, hogy fia, Wyatt (Logan Souza) megsérült. Azután Carrie-t felhívja Samantha, aki közli vele, hogy a járata három órát késik, ezért nem tudnak találkozni, de úgy tűnik, hogy békében válnak el.

Forrás: Daily Mail, ET Canada

Borítókép forrása: Lou Rocco / Contributor / Disney General Entertainment Content / Getty Images