Jennifer Aniston elárulta a legfurcsább kezeléseket, amelyekkel megpróbálta megőrizni fiatalos megjelenését – köztük a lazac sperma pakolást

2023. 08. 24.

A Jóbarátok kedvelt és örökké üde mosolyú sztárja, Jennifer Aniston kendőzetlen őszinteséggel mesélt beavatkozásairól.

Jennifer Aniston egy friss interjúban elmesélte, milyen meglepően hosszú ideig igyekezett megőrizni híresen fiatalos megjelenését korábban, és mi mindent bevetett ennek érdekében.

Az 54 éves világsztár az öregedésgátló technikák tekintetében bármit és mindent hajlandó volt legalább egyszer kipróbálni – beleértve a lazac spermás arckezelést is, miután azt szakember javasolta neki. A lazac spermát a következő kötelező koreai szépség alapanyagként hypolták. Azzal az ígérettel forgalmazták, hogy fokozza a sejtanyagcserét, több kollagén termelésre serkent, valamint javítja a pigmentációt és kezeli a gyulladást.

Aniston elárulta, hogy mindig kétségei vannak az ilyen egyedi összetevők hatékonyságával kapcsolatban.

Először is azt kérdeztem: Komolyan gondolja? Hogyan szerezheti be egyáltalán valaki a lazac spermáját?

Azonban mielőtt bárki rákeresne erre a lehetőségre, az egykori Rachel Green figyelmeztet, szerinte semmit nem ért ez az eljárás. A gyönyörű színésznő ehelyett megosztja tuti receptjét is, ami szerinte a jövő. A heti peptid injekciókra esküszik, amivel leküzdheti az öregedés hatásait és mindenféle kooperáció nélkül ajánlja, tapasztalatai miatt.

A szépségápolás mellett a mozgás és az étrend is szilárd alappillérei Jennifer Aniston külsejének. Szigorú fitneszprogramja mellett elárulta, hogy hétközben okosan étkezik, de vasárnaponként megengedi magának, hogy lemondjon tiszta étrendjéről. Ilyenkor szívesen áthívja barátját, és házi hamburgert készítenek.

Jennifer Aniston
Forrás: Ethan Miller/Getty Images

A divatdiétáknak és hóbortoknak sosem ül fel, tudja a titkot: kalória bevitel és kalória deficit – ezen múlik minden.

Sok friss étket fogyaszt, zöldségeket, és magas a fehérjebevitele.

Imádok gombát enni. Imádom a csírákat. Imádom a paradicsomot, az avokádót, az olajbogyót, és mindig kell egy kis sajt. Soha sem mondok le a sajtokról! A salátát szeletelt mandulával vagy napraforgómaggal szórom meg, a fehérje shake-t tojással turbózom fel.

Jennifer Aniston szerint napi 20 perces, de rendszeres mozgás pedig csodákat tesz. És ha valaki következetes, akkor egyre többet és többet fog tudni és akarni mozogni, mert a szerotonin szint megnő és egyre jobb lesznek az eredmények.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: James Devaney/Getty Images