Barion Pixel Jennifer Anistonnak elege van a cancel culture-ből – Harvey Weinsteint is megvédte – Coloré

Jennifer Anistonnak elege van a cancel culture-ből – Harvey Weinsteint is megvédte

2023. 08. 23.

Jennifer Anistonnak sikerült nagyon furcsán nyilatkoznia Harvey Weinsteinől. Egyrészt elismerte, hogy figyelt rá, hogy sose maradjon vele egyedül, másrészt mintha védeni próbálta volna a férfi tetteit.

Elege van a cancel culture-ből

Jennifer Aniston sokakat felbosszantott legutóbbi interjújában, amit a The Wall Street Journalnak adott, meglepő megjegyzéseket tett Harvey Weinsteinre és az eltörléskultúrájára. Bizonyos emberek hiába viselkednek helytelenül és törvénytelenül, Aniston nyilatkozatából is látszik, hogy még mindig akadnak olyanok, akik kétségbe vonják a felelősségüket a tetteik felett.

Annyira elegem van az eltörléskultúrájából. Valószínűleg épp most törölnek azért, hogy ezt mondtam. Egyszerűen nem értem, mit jelent ez… Nincs megváltás?

– mondta a Jóbarátok sztárja.

Az állítólagos bántalmazókkal kapcsolatban pedig Jennifer Aniston megjegyezte, hogy nem mindenki Weinstein, nem kell mindegyikkel ugyanúgy bánni.

Nem tudom. Nem teszek mindenkit Harvey Weinstein kosarába.

Jennifer Aniston megjegyzései Harvey Weinsteinről azért is meglepőek, mert állítólag egyszer azt mondta neki, hogy „meg kellene ölni”, mégis úgy tűnt, mintha nem értené meg, hogy mennyire megfélemlített és tönkretett színésznőket az erőszakos viselkedésével.

jennifer aniston
Kép forrása: Gotham / Contributor / GC Images / Getty Images

Jennifer Aniston is figyelt, hogy ne maradjon vele egyedül

A kegyvesztett filmproducer jelenleg 39 éves börtönbüntetését tölti, miután New Yorkban és Los Angelesben nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt elítélték. Weinsteint kellemetlennek, de soha nem illetlennek jellemezte:

Ő nem egy olyan fickó, akiről azt mondod, hogy ‘Istenem, alig várom, hogy Harvey-val lóghassak’. Soha. Valójában olyan voltál, hogy ‘Ó, Istenem, oké, csak szívd fel magad’

– jellemezte a férfit Jennifer Aniston.

Azonban a színésznő azt sugallta, hogy figyelmeztették a viselkedésére, vagyis tudhatott arról, amit mások ellen elkövetett:

Emlékszem, hogy eljött hozzám egy film miatt, hogy meglátogasson, hogy adjon nekem egy filmszerepet. Arra is emlékszem, hogy tudatosan úgy rendeztem, hogy még egy személy tartózkodjon a lakókocsimban.

jennifer aniston
Kép forrása: Albert L. Ortega / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Weinstein a The Wall Street Journal szerint azt mondta, hogy Anistonnak soha nem volt kellemetlen esete vele.

Azonban ennek ellent mondanak azok a személyes e-mailek, amiket a The New York Times még 2020-ban megszerzett, amelyekben azt javasolta, hogy Jennifer Anistont „meg kellene ölni„, miután tévesen azt az információt kapta, hogy a National Enquirer egy olyan cikken dolgozik, amelyben azt állítja, hogy a férfi bántalmazta őt. Aniston a The Wall Street Journalnak azt is megjegyezte, hogy kimerült a szórakoztatóipari botrányokban.

Forrás: Huff Post

Borítókép forrása: Amy Sussman / Staff / FilmMagic / Getty Images